37

Монова

преди 4 години

Уважаеми, Вълчев е целият оклепан, скрито корумпирано човече, което много умело и с благовиден глас лъже пред целия български народ!

36

Маринов

преди 4 години

Уважаеми родители и граждани! Просветното министерство заблуждава поголовно всички, че прави нещо, а всъщност на прави нищо! Защото: Т. н. електронни платформи не работят; това, което щели да изпратят от МОН са някакви мижави псевдо уроци за упражнение, а не истинско обучение! Некадърниците от МОН, като се започне от директора на дирекция ИКТ Герасимов и се стигне до министъра и целия му екип, правят неясни и заблуждаващи движения на нищоправене! Крайно време е да се каже, че царят е гол!

35

Анонимен

преди 4 години

Дистанционната форма е удачна , само ако има и оговорни родители . Утре интернет ще прегрее и язък за прическите на онлайн даскалиците . Влизам във фейсбук и всеки втори пост е на амбициозна даскалица , която показва какви "онлайн" чудеса е сътеворила и как утре с циркаджийския си урок ще събуди "желанието" за работа на учениците си . Стига моля ви се с този фалшив патос . Добрият учител не зомбира учениците си по този начин , а с по-скромни методи и похвати достига до сърцата на децата.

34

Няма значение

преди 4 години

ама как ще накара учениците да седят пред компютрите и да учат? Та те в училище когато са си играят с телефоните, та какво остава вкъщи...

33

Охооо, малките

преди 4 години

отдавна изучават ататомията по интернет, даже и нагледно, а в училище само практикуват наученото!?

32

И без това

преди 4 години

нищо не научават в училище, защо ли се харчат парите на народа, могат да се поръчат още самолети Ф1, от най евтините, че да плашим с бройката, ще ги ползваме за бутафория, може и без двигатели да са. Боко ще ги плати предварително.

31

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Те не могат в училище да ги накарат, да четат уроците си, а онлайн вече 100% ще ги накарат. :)С това дистанционно обучение се цели само едно - още по-голямо оглупяване на нацията.Дистанционно обучение = никакво обучение.Сиреч ще се преструваме, че правим образование.На управляващите не им трябват умни хора.Опасни са за тях !Виж простият и опиянчен българин, който лекува коронавирус с ракия е идеалният поданик на Тикволандия.

30

Каменов

преди 4 години

Най-после един кадърен и по-инако мислещ управляващ!Адмирации!!!

29

Ало, втори слуша.

преди 4 години

До Ей глупакДо първи. Почваме проследяване. Той не говореше на Вас, ама ще го профилактираме, полковник. Слушаме и изпълняваме! Съмнителен е.П.С. Хапчетата за шизофренията са на обичайното място.

28

Родител

преди 4 години

Браво г-н министър! Така се справят и най-развитите нации по света. Япония е на онлайн обучение вече месец. Даже взимат новите уроци онлайн и вървят напред по програмата без да изостават от нея. БГ има страхотни добри взаимоотношения с Япония, попитайте ги за съвет, за помощ ако трябва. Със сигурност ще ви я дадат. Имам истинска надежда, че нещата ще се оправят и всичко ще бъде под контрол, вие доказахте че можете да работите бързо и адекватно!

27

Все тая

преди 4 години

Те и без това учат колкото на учителите да им излязат оценките отлични. Нали вече учителите ги оценява резултатът на учениците?Обърнаха се нещата.

26

Анонимен

преди 4 години

Абсолютно съм съгласна, че 95 процента от учениците в Американския колеж ще минат на онлайн обучение.Обаче ми е много интересно как учениците от началните класове ще се обучават, защото според статистиката на 25-30 процента от тях българският не им е майчин език. Вероятно родителите на тези ученици до един са завършили MBA обучения.

25

Анонимен

преди 4 години

Колкото бяха истински камерите по време на матурите,толкова и това дистанционно обучение ще прокопса!Важното е някоя шмекерия да се измисли.

24

Ти няма да разбереш

преди 4 години

Пътуването без движение и явно не си наясно какво може да направи навигатор!

23

Не, бе охлювче...

преди 4 години

До Анонимен 23Не говорим за предложението на министъра. Няма как оставане вкъщи на един милион децчица и един милион *** да не пренотовари мрежата.Дори днес вече трудно отварям и този сайт, в който си чешем езиците с теб. Към "B2";) на супер-гига-макс тарифа сме, 70 лв. на месец, и пак е трудно.Що се правиш на ***?

22

Анонимен

преди 4 години

Проблема е че не знаеш кой е от другата страна мрежата?!Може и да криптовируса свързан с прокси през чичо Тръмп.

21

Анонимен

преди 4 години

До Има тежък проблемНаистина имаш тежък проблем, друже, децата и в момента теглят огромни количества видео с висока дефиниция без това да затрудни мрежата по какъвто и да е начин, да не говорим за това, че един добре оптимизиран видеоурок изисква десетки пъти по-нисък поток...Проблеми с главицата, а?

20

До 18

преди 4 години

В грешка си приятел, България прескочи две поколения IT много бързо. Мрежата има капацитета да издържи двойно по-голямо натоварване във всеки град. Проблемът е с малките населени места и липсата на материални възможности в най-бедните ученици! Което опира до въпроса за нашата тежка материална бедност, за която е виновен предимно и само тоя продажник Симо 2 Ваната!

19

Анонимен

преди 4 години

до 18 Бая си се филмирал. Или си на наркотици сигурно. То ако така се сриваше нета....***!

18

Щерю

преди 4 години

* министъра