18

anonum

преди 4 години

До 14 Ами много точно наблюдение.Явно има нещо което не се вижда.Индийската кухня е люта.Много лук и чесън.

17

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 14Китайци въртят бизнес с Иран, Ирак. В Индия и на ескурзия не отиват, сега разбираш ли?За сравнение, у нас още от китайската НГ се "върнаха" 10 другаря от Ухан, които тн. "китайска общност" щеше да наглежда. От др. страна и в момента има самолети кацащи от Италия и др. хубави места, т.е. мерките в ЕС и скопената БГ са пълен провал както каза Тръмп.

16

Анонимен

преди 4 години

Те там ще е жътвата...

15

Анонимен

преди 4 години

Е сега стана мазало....

14

Маугли

преди 4 години

До Анонимен 7+1 +1 +1 +1Тия ***...йстори-факири се правят на ударени и такъв ужас ще настане в Индия, че не ми се мисли. И да не ни харесва - прав е бил сър Дарвин.......

13

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога да разбера уж епицентъра на заразата е в Хубей ,централен Китай,а В Индия,Пакистан,Афганистан,заразените са нищожно малко, за огромното население в тия държави!Но това не важи за Иран където заразените са хиляди!Този вирус явно избирателно се заразява нации!

12

До 12

преди 4 години

От там идват нашите роми, те никога няма да станат хора.

11

Анонимен

преди 4 години

В Индия масово хората нямат тоалетни и се изхождат където сварят или в реката,после се къпят в същата река и пият вода,там тоалетните са огромен проблем за голяма част от населението.А някои индийци си убиват децата от женски пол докато са още бебета,за да не плащат за сватбата им.Но самата Индия е красива страна.

10

Баси

преди 4 години

До 10: Това значи, че май никога няма да се отървем от тая гадостт! Все таях надежда за лятото ама явно нищо няма да стане и тогава!

9

Анонимен

преди 4 години

До БасиАко е 56 Целзий и на слънце,а не на сянка,тогава вируса умира.

8

До 7

преди 4 години

Там имат супер имунитет! Ако отидем ние там трябва да си направим 20 различни имунизации!

7

Баси

преди 4 години

Е нали на топло не вирее, в Индия не е ли топло сега!? Някой запознат да каже!

6

Хахавелка

преди 4 години

Какво е това "мъжАт"?

5

Анонимен

преди 4 години

До ореднияАбеееее, не точно. Па и ако не беше Британската И петия, тея дива и още редки нямаше да имат. Те още си използват старите британски. Па с и езичници масово. Пууиии!

4

АнонимеН

преди 4 години

ИНДИЯ, ПАКИСТАН И БАНГЛАДЕШ СА БИЛИ ЕДНА ДЪРЖАВА РАЗДЕЛЕНА ОТ БРИТАНИЯ!ПЛЪЗНЕ ЛИ ЗАРАЗАТА ТАМ ТЯ СТАВА АВТОМАТИЧНО ГОСПОДАР НА СВЕТА , ЗАЩОТО ПЪЛЧИЩАТА НА ОРДИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЯНИ А ТЕ ЩЕ ПОЧНАТ ДА ЗАРАЗЯВАТ СЪСЕДКИТЕ СИ В ОПИТ ДА СЕ СПАСЯТ ЩОТО ТАМ НЯМА КОЙ ДА СЕ ПОГРИЖИ ДА ТЯХ!! ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО В ИНДИЯ, БАНГЛАДЕШ И ПАКИСТАН СЪОТВЕТНО НИКОЙ НЯМА ДА СЕ ЗАНИМАВА ДА ГИ ЛЕКУВА!

3

Анонимен

преди 4 години

Малко над 100 хиляди е сегашната смъртност в България. Лошото е, че се раждат три пъти по-малко.

2

ноби

преди 4 години

браво на индийците,1.5 милиарда човека ги провериха и няма грам корона

1

Без паника, моля Ви

преди 4 години

"При кацане не летището е бил проверен, но не е показал симптоми." - и у нас е така. Прогнозирам над 100 000 починали в БГ до края на 2020г.