101

Стамат

преди 4 години

Да ги затватяр завинаги сатанинските училища!

100

ПроСоТо

преди 4 години

и не гледайте на Кромпирка САМО като на кметица!..Тя е ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛ на ЧУМАТА,наречена "герп"!!!

99

ПроСоТо

преди 4 години

милата Кромпирка!......и злочест,злочест българино!..................Но какво да очакваш от даскалка по руски език,поставила се в услуга на пожарникар?../и най-вече в услуга на СОБСТВЕНИЯ СИ ГЕЧИНМЕК!/ОТ ГОДИНИ европейските учебни заведения са ОРГАНИЗИРАЛИ и ЛЕГАЛИЗИРАЛИ "онлайн" обучението ,но СЕГА наша Кромпирка са сетила за него!!..какво да ви кажа?..-ГНЪС,ГНЪС,ГНЪС и ТРАГЕДИЯ!!...Това е!

98

ПроСоТо

преди 4 години

милата Кромпирка!...Направо *** просълзи!.....След като цели ДВЕ години ТЯ и другите държанки от Харема не успяха да се разберат за едно толкова банално и тривиално нещо като "толсистемата" и кой *** какво ще плаща за да иде до софията,сега била щяла да въведе "ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ" САМО ЗА НЕКОЛКО ДНИ!!!!!!!!!..Не ви ли аресва?!..На мен сълзи от умиление напинят в очите ми...

97

Йорданка Фандъкова

преди 4 години

Които иска да не пита да пита сега

96

Анонимен

преди 4 години

МОЛЯ, Затворете яслите и детските градини!Не допускайте малките деца да разнасят вируса!

95

f

преди 4 години

Вълкът добър християнин , да бе да!

94

f

преди 4 години

Нападайте корумпираните адвокатчета и оставяйте надпис Cape Fear. На тоя филм са му орязали края и има много версии! В липсваща финална сцена Макс Кейди оцелява и разпъва адвокатчето на кръст.

93

Анонимен

преди 4 години

ние от провинцията ще сме напред с учебният материал, апък вие така или иначе ще се заразите от нас рано или късно. Много здраве от мен, провинциалния ***, както обичате да се изразявате

92

f

преди 4 години

Вълчо обича ябълки и е един истински християнин, не като тези позьорчета от църквата, които само измислените 10 божи заповеди знаят и да проповядват простотии, вълчицата е затова да няма край на света и да постави едно ново начало! Не се страхувайте от вълците.

91

Анонимен

преди 4 години

Годината е минала половината, няма нужда да се повтаря. Нема да им стане нищо на учениците да изпуснат 1 месец, здравето е по-важно. Като разнесат вируса из къщите ,икономиката ще замръзне. Спрете учебните занятия на всякъде!!!

90

Яшар

преди 4 години

Да обявяват нулева година, даскалите да командироват в производства, не да ми пляскат по 90 дни платен отпуск и да се чудят как да изкрънкат повече ваканции и да къртят частни уроци! Нали е военно положение, кво се чудят!

89

Анонимен

преди 4 години

Много е прав!

88

Анонимен

преди 4 години

Браво на човека,който го е написал

87

bobi

преди 4 години

До Анонименmnogo ste prava

86

BOBI

преди 4 години

Vie anonimniq medecensko lice li ste

85

Анонимен

преди 4 години

Г-жо Фандъкова като не сте медицинско лице как ни гарантирате ,че след 1 Седмица всичко ще е Ок.Вие като родител и баба не се ли притеснявате за вашето дете и внуче.Държавата ни като е най-бедна затваряме училища за една седмица а,Държавите който са развити затварят за 1 месец училищата .Образованието е важно ,но Здравето на всеки един човек е най-важно Г-жо Фандъкова.Замислете се ако бъдат не Три положителни проби на деца ,а станат повече положителни проби на деца какво правите тогава?

84

Ужас

преди 4 години

За софианчетата добре, а в останалата държава децата ще ходят на училище- абе вие добре ли сте?!Да се заразят ,да сеят вируса и да уморят бабите и дядовците си.Като е извънредно положението нека наистина да е такова.Провинцията ви молим да излезете с обща заповед за всички.Моля.

83

Анонимен

преди 4 години

И каква е гаранцията, че аз като се върна от работа няма да заразя детето си с коронавирус ???Кой ще говори с нашите работодатели за този проблем ?

82

Анонимен

преди 4 години

До 86ДругарЕ, маските не ти помагат, не и тези, които ги продават по магазините. Други глупави въпроси?