35

Русия губи

преди 4 години

Сваляйки цените на петрола всъщност Тръмп наказва Русия и Путин, защото Русия нищо качествено не може да произведе и живее само от износ на петрол и газ. А Путин си мислеше, че Тръмп е приятел на Русия, каква наивност...

34

Някой

преди 4 години

Е, как го защитават Путин от корона вирусите. Разбира се по класическия начин за Русия. Причисляват вирусите,че са опозиция на Путин, изправят ги до стената и с калашника :)

33

ден на Европа

преди 4 години

абе на 9-и май щеле да заразят джуджето с китайската чума която е измислена в Русия... както новичок .

32

Петър Янчев:

преди 4 години

Анонимен 34.Я надуй дядо кавала инси подкарай стадото.А не говори за дългове.Защото само *** може да сръвнява как една държава рухна в мирно време.10,5 милиарда дългове.200' милиона в резерв.Абе мишко виж сега данните.Ако си грамотен да прочетеш.

31

Васил Георгиев

преди 4 години

Български полицаи военни прокурори и съдии покровителстваха банди които убиваха чужденци и ги ограбваха а митничари даваха информация за стоки и товари.

30

Анонимен

преди 4 години

Колкото по-здрав Путин, толкова повече рубли за долар!

29

Анонимен

преди 4 години

Ситничкия кремълски самодържец е като въздуха за всяко живо същество населяващо Русия. Руснака не може да функционира без диктатор пред който да се прекланя. Нещо стане ли с Путин ще има масов рев и самоубийства като в Северна Корея. Толкова силна е промивката, че за крeпостнитe без Путин ще дойде края на Русия и вета. Всякаква опозиция е изкоренена из основи, убита, сплашена или натъпкана по затвори и лагери. Медиите, както всичко останало, са изцяло контролирани от Кремль.

28

Анонимен

преди 4 години

Русия лъже за заразените като Турция и Китай, истинските цифри са повече. Режима отчаяно се опитва да поддържа добър образ за пред света. Сталин e правил същото даже е развеждал западни левичари на специано предназначени места за да ги убеди в какъв рай живеят гражданите, а реално са умирали от глад. Пари за пенсии няма, но има пари за световно първенство по футбол за чудо и приказ.

27

А нервите?

преди 4 години

Как му пазят здравето от изказвания като на неговото приятелче Кудрин, когото сложи на важния пост начело на Сметната палата? Видният либераст прогнозира нулев ръст или спад в руската икономика, бюджета - от профицит към дефицит, срив на рублата, рязко намаляване на инвестициите и увеличаване дела на хората, живеещи в мизерия. Сигурен съм, че Вова ще го опазят от коронавируса, но от такова изпързалване от свои хора лек няма.

26

До РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Не бери грижа за България товарищ, ходи да се окопаваш в Матушката си ... !!!

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 Недей да лъжеш, ей ! От 6 заразени един е в Калининград, друг в Краснодар... Тези градове са на 10 Българии разстояние от Москва ! 3-*** са излекувани днес и са пуснати. ФАКТ, че единствено Русия в цял свят се справя успешно и адекватно с епидемията, засега. Тя беше и първата държава в света, която си затвори границата - с Китай.

24

Анонимен

преди 4 години

През два часа му правят клизми със самогон. Няма що, голямата тайна!

23

Балсам

преди 4 години

Сигурно са приготвили и ароматните балсами които предшестват внасянето на всяка една мумия в мавзолея на сифилистика.

22

Анонимен

преди 4 години

Лекуват го с N на брой двойници до 36та г.

21

анонимен

преди 4 години

До Някой И ЗА ТОВА НАШИЯ ПРЕМИЕР СКЛОНИ ГЛАВА И ЛИЧНО СЕ ОБАДИ НА ПУТИН ЗА ПОМОЩ - РЕСПИРАТОРИ. ДОКАТО ОМРАЗАТА ПЪЛЗЕШЕ ПО ГЕРБАДЖИЙСКИТЕ КРАТУНИ ДОЙДЕ МОМЕНТА ДА ПРЕКЛОНИМ ГЛАВИЦА И ДА ИСКАМЕ ПОМОЩ. ЩО НЕ СЕ ОБАДИ В ЕС ДА ИСКА РЕСПИРАТОРИ. ЩОТО ТАМ ЗА СЛИВА НЕ ГО БРЪСНАТ МАКАР, ЧЕ ТОЙ СЕ ИМА ЗА ВЪТРЕШЕН ЧОВЕК. ЕС ИЗОСТАВИ МНОГО ДЪРЖАВИ В ТОЗИ МОМЕНТ. ХИЧ НЕ ИМ ПУКА ЗА ТЯХ. ПРИМЕР ИТАЛИЯ. ОТ КИТАЙ ИДВАТ СПЕЦИАЛИСТИ ДА ПОМАГАТ НО ОТ ЕВРОПА НЕМА. Е ТВА Е ЕС. ДА СМЕНЯМ ЛИ ЛЕВОВЕТЕ С ЕВРО????

20

Щерю

преди 4 години

Целият въздух в кабинета му се прекарва през специална инсталация, през която нищо болествотворно няма никакъв шанс да оцелее...

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Понеже България е с отворена икономика (и задни части), и е изключително зависимо от вноса на храни ( поради алчни ненаситни мутренски интереси), ми става крайно любопитно, при очертаващаият се недостиг на хранителни продукти, как ниският курс на рублата ( който докарваше до ментален оргазъм соросопитекантропите) ще напълни магазините в България ?

18

Някой

преди 4 години

Идеята на новините е да се намрази Русия. Голяма част от народа ни е водена тълпа.

17

Квартална охрана

преди 4 години

До 15Обаче не ти пречи да отвориш новината и да се оплачеш.

16

???

преди 4 години

Извинете, dnes.bg, НАС ТОВА КАКВО НИ ИНТЕРЕСУВА? Толкова ли няма с какво да си запълвате сайта? Всеки ден новини за Русия и Путин, ясте си ми