93

Анонимен

преди 4 години

С какво е виновна Франция или Европа? Спрете да ги обвинявате! ЕС е най-великия политически проект!Европа ще оцелее! Ще победим коронавируса! И всеки друг агресор!Макрон е велик!

92

Професионалист

преди 4 години

Оставете Радев,Борисов и Нинова да работят. Всички ние трябва да се обединим за единствената кауза:са оцелеем.Ограмотявайте невежите и .иганите какво трябва да правят по време на извънредното положение!

91

фалшива новина

преди 4 години

Утре на Бузлуджа.Корнелия ще произнесе пламенна реч и партийно заклинание стещу короновируса.Мотото е: " Комунист и корона са несъвместими" Сбирката е пи повод,че вирусът при вирус отива и само комунисти лови ,като в Китай.

90

do gramofon

преди 4 години

много харесвам като чуя от рода "от 9 години гласувам за Бойко ...Но всички останали са в пъти по-зле." Само така ***, на нас такива ни требат, като го облъчиш колко е лошо "бсп", начело с Нинова, как за приватизацията тя е виновна и Президента Радев, а мутрите герб най убави ми става ясно че сте добре да н'въ мисла.И аз гласувам за герб *** само щото да въ смачка по-бързо, добре се справя,такива де'били ни дърпате надолу та по-важно е да се отървем от вас после герб без простия матр'ял е лесен.а на бас че нямаш 50г и "демокрацията тъ хванала в тийнвъзраст.

89

До 46

преди 4 години

Подсети ме за контейнерите и виждам, че едни работници от "чистотата и вторични суровини" продължават да тарашат и после влизат и в магазините. Май никой не се е сетил да въведе забрана и видите ли някой, звънете или на горещия телефон в общината или на 112.

88

ССС

преди 4 години

Те сигурно и от грип щели са да умрат, просто тъй като са върастни са получавали безплатни противогрипни ваксини...както е в цяла Западна Европа....просто за новия вирус няма ваксина все още..

87

Грамофон

преди 4 години

Пилате, от 9 години гласувам за Бойко и не защото съм му фен, даже напротив. Но всички останали са в пъти по-зле. Само като видя трътлестата кака Корнелия и се заслушам в популистките и алабализми и ми се доповръща. И се чудя колко трябва да са простри тия които и се връзват. Собственият и кмет от Перник я постави на място и и каза да си бара оная работа. Ами ония умно-красивите, които не са спрели да пускат декларации СРЕЩУ България с повод и без повод?

86

Пилат Понтийски

преди 4 години

Все едно как ще се развива пандемията по-нататък и как ще приключи, Бойко ще се яви като спасител на нацията (или това което е останало от нея). Бойко е насякъде, той реорганизира производство на гащиризони, той е постоянно в телевизията и насърчава народа (да сме крепки българи) и дава съвети как да се държим, той вече намери някои виновни, например "Европа закъсня с подготовката" и т.н. Вярвайте ми, Бойко ще триумфира и неговите фенове ще изпадат в оргазъм само при появяването му.

85

ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО

преди 4 години

В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ ПО СТАШНО ОТ ИТАЛИЯ !!!

84

Анонимен

преди 4 години

Нащата бутафория, наречена само заглавието му е извънредно положение ще надминеме Италия , затишие пред буря

83

yes

преди 4 години

най ми харесва как герб 10г успива населението че се грижи за него и че хората са си виновни,а ние послушно се съгласяваме, военния беше казал че семейството което почина имало сбирка на родата, един вид сами са си виновни, ама не казва после защо не са лекувани, при положение че са ходили по доктори и са имали оплаквания, къде сте после да ги лекувате,те са търсили помощ от доста време преди да стигнат до пирогов и нищо, пълно безхаберие. Така че държава няма и не искам да чувам колко загрижени били герберастите. търсят те само да те изолират ама не те лекуват, засяга дишането,къде са им апар

82

xmmm

преди 4 години

изкарали са 8 дни с 39 градуса, не казва дали са се лекували и дали са търсили доктори, защото тук семейството е обикаляло по доктори но тест за корона не им правят, мъжа дори беше приет и пак не беше тестван докато жена му не се строполи пред вратата.Единствено лечение е да те изолират и оттам кой оцелее, толкова от нашите управници, требе се икономисва теста за върхушката, апаратите за дишане що да се харчим за още, каквото сме си избрали такава и грижа ще получим ама иначе наливаме милиарди в касата а до нас нищо,ама закон за затвор имаме.

81

Анонимен

преди 4 години

Двамата съпрузи са били женени от 62 г. ----------Дори смърта не ги раздели!Бог да ги проси!Да почиват в мир!

80

Пабло

преди 4 години

Наглостта и безочието на журналистите!!! Кому е нужно да преразказвате такива истории!!! Дано горите във адът и всички ваши близки да се заразят със covid 19!!!!

79

Анонимен

преди 4 години

Алена е потвърдила, че аурата на Генерал Борисов ще ни предпази. Може и малко захар да се наръси около входовете на блоковете, и всичко ще е пушка!

78

Анонимен

преди 4 години

Не се гневете след като измре старото европейско население ще вкарат млади бежанци те вече стоят и чакат на границата.В природата нищо не се губи само променя формата си.

77

Хм

преди 4 години

Пази боже.Накуп ги събират и кремират.Като по чумно време-в общи гробове.Дано не ни спохожда съдбата на Италия, поне не в такава степен.

76

Анонимен

преди 4 години

Точно така, ЕС не направи нищо,за да защити населнието си. Сега сме 21 век,и уж е много богат и развит,а все едно е чумата през 14 век. Не ни трябва такъв съюз,сами ще се оправим,така и така се оказва,че сме сами.

75

Анонимен

преди 4 години

Какво значи "банален грип"? Вече прекаляват хората.. Знаете ли колко хора (не са възрастни) умират от глад на ден? Нека да публикуват тия медии дето по цял ден помпат колко е било зле вирусът колко е опасносно.. Това е играта на производители на ваксини, лекарства и т.н.

74

avenger

преди 4 години

в цяла бг не се спазва тази забрана.масово магазини за дрехи и обувки работят.сервизи за смяна на гуми,акумулатори.ти каза за благоевград.аз казвам за ямбол.пародия и анархия е.