44

Щерю

преди 4 години

Сервирано с лопата, платено на лопата и на изпроводяк - една яка лопата отзад...

43

сиромах

преди 4 години

Не знам кой от коя страна ближе чашата с кафе,но преди малко прочетох в един сайт за предложението от един италиански лекар,възрастните и безнадеждно болните да не се лекуват в болници за да има места за по-младите.Това ми навява мисълта,че този вирус е изкуствено създаден и няма да е последният с предназначение да се унищожи по-старото население с което ще се намалят социалните разходи за пенсии,лекарства и др.Планирано е явно от гадовете ръководещи светът!

42

Българан е ТТТалант

преди 4 години

До Анонимен 39Пич, потърси книгата за Екатерина Каравелова.Тя описва впечатленията си от България в края на 19-и век, след като е получила образование в чужбина. Била поканена на женско гости в един от крайдунавските ни градове. Сервирали кафе, но в една единствена голяма чаша, която гостенките си подавали от ръка на ръка и всяка отпивала от кафето.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Ха ха ха хааааа,Това, което казваш за мъжа на средна възраст е 100% истина. Не, че и в останалите му възрасти не е същият, де :)))

40

Тъпи Италианци

преди 4 години

*** Италианци !!!! Затова ще *** като мухи !!!!

39

Тъпи Италианци

преди 4 години

*** Италианци !!!! Затова ще *** като мухи !!!!

38

Анонимен

преди 4 години

италианците са напълно ненормални ... уж богата, западна държава, а младите им са плъзнали по целия свят в търсене на прехрана. Иначе се имат за голяма работа.

37

Анонимен

преди 4 години

А нали епипал чашата! И се смеят, не ги е срам, докато лекарите им изнемогват и хората не могат да си погребат даже близките! Това мъжът на средна възраст не е като другите, няма !

36

Анонимен

преди 4 години

Пълна глупост - сервитцора пипа чашата, после клиентът, едно изкашляне на сервитьора, докато прави кафето, после кой ще пипне чашата, за да я сложи в миялната, за миене на ръка дори не питам? По плоскостта, където е седял клиентът, остават вирусни частички. По време на чумата запаси от жито, собствен водоизточник и манастири са затваряли портите за 2/две/ години - никой не влиза или излиза. Иначе клипчето за смях става

35

по-лесно решение

преди 4 години

Автоматизирано производство и сервиране на напитки.Автомата може да има датчици за качеството и количеството на съставките.Може да се самохигиенизира със спирт на определен интервал.А може дори да мери от дистанция температурата на клиентите.....Отиде им поминъка на бармани и сервитьори, изключая ония, котио са взети да красят обекта, де.

34

Пери

преди 4 години

***, чула си и ти нещо. *** не ти е ясно. Тресеш глупотевини и ги публикуваш! Публикацията.....

33

Анонимен

преди 4 години

Глу.пакът италианец пие кафе от обща чаша в заведението, а това е риск за заразяване, защото тая чаша ще я употребят поне десетина души през деня и ако не е добре дезинфекцирана, чрез нея може да се предаде заразата. Кафе трябва да се пие само от еднократни индивидуални картонени чаши. Страх лозе пази.

32

Анонимен

преди 4 години

Да бъдеш или да не бъдеш - туй е въпроса................................Но ужасът пред нещо след смъртта страната неоткрита,от коятоне се е връщал никой пътник още смущава волята и ето,чепо-скоро сме готови да търпимсегашните злини,отколкотокъм други неизвестни да се хвърлим.Така съзнанието ни създаваот всички нас страхливци; и такаестественият цвят на смелосттаизтлява в бледността на наште мисли.Дела на сила и величиепред този страх изменят своя пъти губят име на дела Но тихо!

31

Спиритус вини

преди 4 години

Италия пият кафе мор.В Русия одеколон нема умрел.Изводите за вас!

30

ОНЗИ

преди 4 години

Ами просташка сервилност продиктувана от примитивната човешка безпомощност !? Предложение за допълнение: - .... запалена свещичка и букетче цветя ..... !?!?!?

29

Анонимен

преди 4 години

Чудесна идея. Супер екзотично. И хигиенично, няма как да ти се изкашля сервитьора в лицето, якоооо

28

Кафе с лопата

преди 4 години

Звучи екзотично. :)

27

Анонимен

преди 4 години

В България кафето на малиноФчетата трябва да се сервира с права лопата.

26

The Ghost

преди 4 години

Италианците още им е смешна ситуацията: пият кафето с лопати за сняг, правят се че пеят по прозорците, но положението им е ТРАГИЧНО.

25

До 27

преди 4 години

Пишеш глупости.В Италия има починали под 50г.Нещо повече,увеличава се броя на заразените около 40г И то със средно тежко и тежко състояние.Проблемът е ,че няма места в болниците.Изписват се по 2-3пациенти дневно,а чакат по 5-6.