127

До 131 и 132

преди 4 години

НЕ мисля, че Бойко е взел достатъчно мерки. Съквартирантката ми работи в болница и НЯМАТ маски.Питах я кога ще им донесат.Тя каза, че не знае дали изобщо ще стигнат до тяхната болница маските. Не знам за кои болници има и за кои няма и на какъв принцип се раздават. НЕ съм от електората на БСП,но според мен трябвало веднага да изследват жената от Испания, която е била в тежко състояние.Заразила е и близките си.Защо не са я лекували в Испания?Ако бях болен нямаше да изложа на риск другиго.

126

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Държавническото поведение и перфектните действия на Борисов в създалата се кризисна обстановка... - вбесяват шумкарите...

125

Fax from Kazan

преди 4 години

Чудя се колко ли получават червените ***, за да сеят паника във форумите

124

Анонимен

преди 4 години

Всичките тука пак много разбират, знаят и дават акъл. Преди 2 месеца реваха, че било конспирация и нагласено. Пълен цирк сте. Най-добре си мълчете и оставете органите да си вършат работата.

123

Радев

преди 4 години

Аз бях там, където бяха гражданите на България

122

Анонимен

преди 4 години

Мерките и теглилките закъсняха с два месеца. В момента сме се запали ли толкова яко че всички пожарни в света неможе да ни изгасят. Онези гастербайтерчета които дойдоха от Италия и онези Китайчета дето се прибраха ги оставиха на доброволна карантина ни подпалиха. В момента има заразени които нямат симптоми но сеят проказата а те са най опасни. Вече хиляди са заразените защото мерките и теглилките ги взимат когато яйцето дойде на зад, ника. Хиляди ще умрат десетки хиляди ще се заразят.

121

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли какво точно прави Борисов в кризисния щаб.От какво точно разбира този некадърник и *** ?

120

Българин

преди 4 години

В Русия няма смъртен случай!Факт!!!

119

Анонимен

преди 4 години

Сега некадърността на Калинките във властта всеки ден лъсва все повече и повече. Лошото е, че това сега е за сметка на здравето и живота на хората.

118

Анонимен

преди 4 години

Досега коронавирусът има слабо разпространение в България само защото хората не са глyпaви и сами се пазят, а управляващите се бият като бай *** в гърдите и се хвалят, че нещо правят, а реално нищо не са направили за ограничаване или спиране на разпространението на коронавирусът.

117

Е

преди 4 години

Не разбирам защо се тестват само хората, които са били в контакт с известните вече заразени? Да не би само тази да е била в Италия? Ако съберат дори само по 3 проби от всяко едно училище от деца, които са леко болни и видимо почти нищо им няма, ще лъсне картинката много бързо! Масово е, вируса си е тук отдавна!

116

Факт

преди 4 години

В България е страшно. Никаква организация, даже никаква идея няма какво да се прави при тази пандемия.

115

Анонимен

преди 4 години

Безотговорносста е повсеместна, както на хората дето си казват те па ше ми кажат да си седя вкъщи, така и политиците с тяхните ПР акции по летища и тн без никакъв резултат, както всичко останало впрочем в бг, прави се фиктивно, само ако има полза, никакви специалисти. Тотална невъзможност за справяне с проблемите. *** народ, слаба държава.

114

Тот

преди 4 години

Като в Италя нали ..... балък!

113

Българин

преди 4 години

Абе Бойко с ваксина ли е ?За корона вирус?А ченгета и военни ?И те ли са с ваксина ?

112

Българин

преди 4 години

Голям вирус голямо нещо !Медиен вирус !

111

Start

преди 4 години

Той вируса не подбира по партийна линия! Всички до един СМЕ на манежа! А вие тука ми говорите за политически тъпотии помислете за възрасните си роднини който най-много ще го отнесат! Пък дай боже да отмине тая чума пак се плюте!

110

Анонимен

преди 4 години

Зелените чорапи не е чувал за разни вируси! Това са империалистически измишльотини. По-важна е дружбата с Расия. Веч-на друж-ба..

109

anon

преди 4 години

Ами вече се разбра. В тежки времена се разбира кой го е еня за държавата и кой мисли само как да се докопа до властта за да краде. Ето сега Борисов и всички от кабинета вършат всичко необходимо за превенция и ограничаване на болестта. За да могат лекарите и медицинския персонал да се справят с предизвикателството. Червените крадци и техните *** обаче мислят единствено и само за баницата. И не само те. Разни псевдожурналисти, телевизионни водещи, чалгари, русофили са в същия кюп като тях. Е,

108

мишо бирочето

преди 4 години

подрисоф е шункар. майка му е ефрейка шумкарка. баща му е яшар, баш шумкарина. а дори и книжния му татко е мелецеонер шумкарин. няма случайни неща на този свят.