15

мак

преди 4 години

Нали баце се изрепчи, че България прави най-много във връзка с епидемията. А се оказва, че дори за медицински персонал няма предпазни средства, което е непростимо. Ще накажат ли виновника за това? Искат затвор за неспазващите карантина, за бездействие на безотговорните също им се полага.

14

анонимен

преди 4 години

ДА ПИТАМ ДАЛЕЧ ОТ ТЕМАТА ВСЕ ОЩЕ ЛИ СЕ ГЛАСИМ ДА ПРИЕМАМЕ ЕВРОТО ЩОТО ЕС В МОМЕНТА СПАСЯВА СОБСТВЕНИТЕ СИ КОЖИ А ПЪК ЗА ЧЛЕНКИТЕ В СЪЮЗА И ОСОБЕНО ЗА БЪЛГАРИЯ ХИЧ НЕ ИМ ПУКА. КАКВА СТАНА ТЯ БОЙКО НА КОЛЕНЕ ПРЕД ПУТИН ЗА РЕСПИРАТОРИ. НАЛИ ТЕ БЯХА НАЙ ГОЛЕМИЯ ВИРУС НА СВЕТА А СЕ ОКАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА НИ ПОМАГАТ СЕГА. СЪЩОТО Е И ЗА ИТАЛИЯ ЕДИНСТВЕНО КИТАЙСКИ СПЕЦИАЛИСТИ ПРИСТИГАТ ТАМ ЗА ОВЛАДЯВАНЕ НА СИТУАЦИЯТА А ЕС ГИ ИЗОСТАВИ. Е ДА ПРИЕМЕМ ЛИ ЕВРОТО В КРАЙНА СМЕТКА?????

13

ПАЗАРЪТ Е ВЪЗДЕСЪЩ

преди 4 години

На всеки 15 един умира в Италия. Италия е на 9то място по медицина, ние след 50то

12

масово

преди 4 години

Кога ще раздават безплатно маски, храни, консерви, и витамин де и це, тиамин, син йод, ензими, и пептиди, адаптогени?

11

Италия

преди 4 години

Докладвайте на 112 за всички ,които са под карантина и не я спазват. А властите е крайно време да разпечатват и лепят по входовете карантинни бележки за да знаят хората че в техния район има болни и карантинирани!!!

10

Ф.С.В.

преди 4 години

Който има КОВИД19 трябва да бъде застрелян на място -имидиатли!!!

9

Анонимен

преди 4 години

Не им и трябват. Нали са от ГЕРБ. Аурата на Вожда им ще ги пази.

8

Анонимен

преди 4 години

Бате Ви Бойко от два месеца знае че нещо лошо става в Китай. Ако имаше мозък в главата си , а не пожарникарска кофпомпа, отдавна трябваше да е попълнил държавния резерв с маски и облекла на ниски цени. Така че ако някой трябва да бъде наказан , това е първо той.

7

Анонимен

преди 4 години

niama sa plashite...doktorite imat predimstvo v krematoriumite...

6

Анонимен

преди 4 години

А дръндарите от БЧК и Международния Червен Кръст нещо помагат ли с доставка на защитни облекла, маски, лекарства някой да е чул ?!

5

Анонимен

преди 4 години

Още ли не са избягали в Балкана? Ще ги издирват с потери и кучета да ги връщат обратно заради извънредното положение. Една година затвор за дезертьорите.

4

Пешо

преди 4 години

Уважаеми медицински лица. Положели клетва и няма как да не я спазите. За всеобщо съжаление на Боко не му пука за вас. Аз ще се опитам да отложа срещата с Вас.

3

Дидка

преди 4 години

Един познат си беше дошъл от Италия, хилеше се като на майтап и в същия ден контакува с над 100 човека...Ама той се мисли за недосегаем...После страдат другите....

2

Анонимен

преди 4 години

А за зъболекарите?

1

Ваня

преди 4 години

Нали се смяхте на статуси по цял ден във Фейсбук за вируса....Сега ще плачете....