22

Анонимен

преди 4 години

Тоя пръкнал се от лаборатории вирус е биологочно оръжие,убиващо масово хората по света,някой ще понесе ли отговорност за тази трагедия и тези масови убийства,както и за сриването на икономиката на държавите от Европа и Азия?

21

Гост

преди 4 години

Доверяваме се на информация сляпо на медиите,а от какво точно са умрели не е ясно,защото старите хора са с няколко болести,организма е изтощен и стреса от случващото и постоянното напрежение и повторение на едни и същи мисли и действия всеки ден свързани с оцеляване и от къде да намерят пари за да са спокойни за разходите ги съсипва със симптоми на грип.Замкслете се сега вас какво ви тормози и върху какво се фокусирате и говорите всеки ден,за какво се подготвяте и в под какъв стрес сте.

20

i'm

преди 4 години

Истинският късмет света извади през 2014-та, когато Ебола беше в Африка. На хората наистина им се размина. Ако беше плъзнала из Европа, тогава щяхме да видим ПРОЦЕНТИ!

19

Анонимен

преди 4 години

Умрелите в света са над 5300. Статията е с инфорамия от преди 2-3 дни.

18

Влад

преди 4 години

1000 на 15000 са 6%. Но действителните болни вероятно са в пъти повече от регистрираните . Така, че % на смъртност със сигурност е под 2%.

17

гл. шеф

преди 4 години

до. цял свят. от гл. шеф. та тайно разузнаване. вписваме на всички. полицията да няма с нашият румен работа. румен нищо невие направил. престанете да плашите. румен от вас съседи и свой и полиция взимано давано няма. тия мъки румен където гие карал. лесно раните не здравеят. колко години несе спрехте. [ срамота ]

16

Анонимен

преди 4 години

Истерия, паника страх ...

15

Радо

преди 4 години

До АнонименПрав си, статията е написана от ***, не са 15 000 заразени, а са потвърдени, заразените никой не ги знае колко са. Може да са 16 000 може и 160 000 да са, можем само да гадаем, едно е сигурно над 15 000 са, защото тези са потвърдени, ако са близо до 15 000 смъртността е много висока, ако са обаче 160 000, тогава смъртността е приемлива. При всички положения ситуацията не е цветуща, но икономиката ще убие в световен мащаб много повече хора.

14

До кога ще спим?

преди 4 години

Ходете пак да гласувате и вярвайте на политиците,.че ще направят нещо за вас.Дали сега още им вярвате след като стигнаха до тук?

13

Има ли нужда от пари

преди 4 години

След като се затворят хората да живеят в изолация,парите на богатите и по принцип могат ли да вършат някаква работа и да ви спасят?Като не се работи и печели пари какво следва от тези мерки,паника и стрес?Брутално е всичко което става защото времето за спане изтече.2012 21.12 краят света дойде,след дълго чакане и нищо правене. Стои тълпата гледа как я използват и нищо не направи.Естетвеното почистване на природата започна.

12

Гост

преди 4 години

Сега е време истинските вируси заради алчността си да изчезнат,защото ситуацията е всеки да се научи да носи отговорност за живота си и да не робува на олигарси.Капитализма загива и е време за ново съзнание и излизане от робския модел и начин на мислене. Адаптивните към промяна оцеляват.

11

Аз

преди 4 години

И ся ко праим с фондовите пазари и техния крах??? Как ще преживеем спада на даунджонс, с тоалетна хартия и брашно ли?

10

Анонимен

преди 4 години

Няма смисъл ако хората са глупави и пътуват с влак през цяла България без никой да ги спре, или ще спрете и влаковете??.

9

Анонимен

преди 4 години

Ванката, в статията пишат 15 000 заразени. Чета статията само и коментирам.

8

Ванката

преди 4 години

До Анонимен 715 000 са болните, проявили симптоми. Заразените са в пъти повече, но не боледуват. Процент смъртност се изчислява на база заразени.

7

Анонимен

преди 4 години

до 5 Нещо повече..всички експерти плямпаха че смъртността при този вирус била самооо 2% и да бъдем спокойни. 1000 умрели от 15 000 заразени 2 % ли е, бе ***?

6

Анонимен

преди 4 години

do 3 Не знам германците дали ще издържат, щото самата Меркел каза оня ден, че се очаква да се заразят 58 милиона германци.

5

Анонимен

преди 4 години

"Жертвите в Италия надхвърлиха 1000 при над 15 000 заразени"Нали онези олиго френи депутатите оня ден се шегуваха с вируса и омаловажаваха заплахата? Това смешно ли им се струва?

4

нейде от гробищата

преди 4 години

И Европата ке опустее ...

3

Анонимен

преди 4 години

Италианците не вдигат вече телефона на спешната помощ. Смъртността там е заради нелекуване на вируса. Просто го изкарват вкъщи и възрастните с усложнения си отиват. Китайците се организираха и направиха нова болница да могат да обслужват болните. Но каква страна, какъв ресурс. Просто няма европейска държава да издържи на 2000 нови болни на ден. Може би само германците, но и те до едно положение.