41

Анонимен

преди 4 години

Цената на петрола стремглаво надолу! Но акциза не е вързан с цената на горивата той е строго фиксиран така че ще пълните държавната хранилка но богоизбраните управници.

40

Анонимен

преди 4 години

До Има начинТова не е начин, по по тоя начин който предлагаш се стига до фалит. Така НРБ работи 45 години при ужасен дефицит и закономерен фалит през 1989.

39

Анонимен

преди 4 години

Ако Иван Костов не беше подарил държавната фирма Петрол на мафията през 1999 година, сега можеше да се ориентираме за действителните цени на горивата по цените на Петрол. На всеки е ясно, че има картелно споразумения за поддържане на високи цени на горивата, само правителството се прави, че не ги вижда. Явно огромни комисионни падата за това невиждане.

38

Анонимен

преди 4 години

Отварям гледам - цената не е мръднала, защо така? Бокич, виждам монопола ви работи ама пуснете малко и на хората

37

Анонимен

преди 4 години

Боко, кога ще паднатцените на бензина? Или събираш за още една къща в Барселона

36

Анонимен

преди 4 години

Ва тници честито.

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Кеф !

34

Анонимен

преди 4 години

Цените в България няма да паднат, даже може да се покачат, защото в територията те не се определят въз основа на пазарните сили търсене и предлагане. Установяват се едностранно от мутрите - спекуланти, за които падането на цените на едро означава само и единствено по-голяма печалба от продажбите към крайни клиенти.

33

Спомени

преди 4 години

По времето на соца имаше цена в България 8 ст. за литър, а в СССР имаше и цена 1 копейка за литър.

32

Ф.С.В.

преди 4 години

"Първо нямаме намаление на потреблението, второ - конкуренцията я няма или е такава,-Или казано просто- ако намали потреблениетоцените ще паднат- и няма конкуренция защото има Монопол на цените на горивата в БГ -всички са заедно в желанието си да скубят българският потребител,,Фактът че нямало механизъм в КЕВР за намаляне на цените заради ниската цена на газта -говори за политики в които цените се калкулират само НАГОРЕ! После говорим че сме най бедните!!

31

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Това са добри новини, скоро ще има бунтове в Просcсия. Ще пукат от глад в Мордория

30

Анонимен

преди 4 години

Искахие свободни пазари. Имаме ги... Нека не смятаме чуждият бизнес. :)) Колкото струва толкова. :)

29

Анонимен

преди 4 години

Бойко нали ви каза, бе. Падат цените на петрола - съответно падат и цените на бензина и дизела, а оттам и себестойността на стоките. Цената на бензина трябва да бъде максимум 1.50. В Щатите е 1.20, в Русия 1.40.

28

Потребител

преди 4 години

Българският съд отсъди, че няма договорка м/у петролните компании. Те просто взимат горивото от един и същи завод или минават през митнически склад собственост на собсвеника на завода.

27

Анонимен

преди 4 години

Гробаджийския просперитет се гради само на преки и косвени данъци не на бизнес. Ниски цени на горива по мслко ДДС от гориво. Цените като цяло би трябвало да паднат заради евтиния транспорт и от там по малко ДДС и данък печалба....е това е Бг икономиката

26

Анонимен

преди 4 години

Драги ми смехурко би ли обяснил на нас неуките по какъв начин Президента може да наложи вето на каквито и да е цени, че даже и да им повлияе???Президента Радев е мъж и може да налага вето на всичко. За това му викат Румен - ветото! Радев уреди по - нисък газ, значи може да уреди по-ниски цени на бензина или да налага вето. Да се връща комунизма и президента да пише цените.

25

Анонимен

преди 4 години

В БГ това не важи.Тук цените са си същите.

24

Анонимен

преди 4 години

До do 2Драги ми смехурко би ли обяснил на нас неуките по какъв начин Президента може да наложи вето на каквито и да е цени, че даже и да им повлияе???

23

14

преди 4 години

Ами защо не го отвръщате нали сте спец до спеца в Р ъБъ. Какво ви пречи. Поне научи какво прави различен бензина на отделните компании?!?

22

Kiorsufra

преди 4 години

V Balgaria niama da padne...Dokato imama upravnici kato GROB.