13

Анонимен

преди 4 години

Отиваш на скенер и ти дават направление за 3 дена. Заемаш леглото за активно лечение и ако искаш, чакаш, ако не искаш, връщаш се вкъщи и три дена активно гледаш телевизия. На четвъртия трябва да се явиш в болницата да освободиш леглото за активно лечение.Аз да питам все пак, има ли някъде по света болници за пасивно лечение? Или нашите всички са такива, но се прикриват зад табелата МБАЛ...

12

Анонимен

преди 4 години

Абе защо на тия здравни работници на гърба им пишеше Полиция? Че и противогази си бяха сложили в Илиенци.Отиваш в държавно учреждение и вместо да ти дадат маска на входа, никой дори не те проверява дали кихаш или кашляш. НОИ е първото място, откъдето ще пламне заразата в София, не стоковият пазар в Илиенци.А пък пред Апелативната прокуратура застанали двама апелатори и яко плюят семки по тротоара като в турски сериал. Кви маски, кви пет леа...

11

Анонимен

преди 4 години

Акъла е толкова колкото е, стига шеги с тоя акъл.

10

Пижо

преди 4 години

Те и да утроят и удесетократят леглата, файда няма, след като пациентите им не се изследват за коронавирус. Усетиха се, че с повече легла в тази обстановка ще точат повече пари от здравната каса, и ги откриха. Но ще ги обслужва тези легла, имат ли апаратура, за да обдишват всички пациенти на тези легла, ама някой ще знае ли изобщо от какво са болни тези в леглата... няма значение.

9

Анонимен

преди 4 години

Относно легла на брой на 100к души сме добре, ама относно среден акъл, хигиена, отговорност към себе си и другите на 100к души сме 29 пъти под нормата за ЕС, така че ни трябват бая легла. По софтуерни данни броят на заразените у нас е стряскащ- да не го споменаваме по-добре.

8

Луди хора

преди 4 години

те не разбраха ли, че не леглата, апаратурата или сградите лекуват хората, а лекарите и сестрите, които рискуват живота си и за които държавата нехае и ги изкарва "терористи" и "престъпници" и "луди".

7

Анонимен

преди 4 години

Правете проби за коронавирус на всеки влязъл в болницата!И на всеки,който е имал контакт с болните от коронавирус!

6

Анонимен

преди 4 години

До The GhostВ България много по-лесно и по-бързо имаш достъп до лекар,отколкото в чужбина,където ако не си крайно болен,трябва да чакаш с месеци докато ти дойде реда!Трябва има и много проби за проверка на коронавирус!

5

The Ghost

преди 4 години

На запад имат по-малко брой легла на брой население, защото не допускат хората до хоспитализация, а ги излекуват преди това. А тука да кихнеш - влизаш в болница за да се усвоят парите от НЗОК.

4

Анонимен

преди 4 години

Защо си мислите, че само в България е така ?Трябва да решаваме проблема. Кой какво е скрил , после ще коментираме.

3

безделник

преди 4 години

Заразените са най-малко 200

2

Анонимен

преди 4 години

Нас в България, всяка година ни изненадва снега!Ресурси за вируса... Поне седмица, преди началото липсваха маски в аптеките!.. Излишен е коментарът за друго... Ама обещаха да поръчат! Ако слушкаме, сигурно... Като гледам някакви клипчета, какви са ни болниците... Продължавам смело-със и без кавички, че ме е страх да се разболея!..

1

Анонимен

преди 4 години

Продължават да крият истинската картина.Само в София заразените са над 200.И ти само през последните два дни.