12

Анонимен

преди 4 години

:-) chetnicite dekorirahte li gi s protivogazi i maski? :-) dai da gi vidim...

11

Анонимен

преди 4 години

Тези на снимката са абсолютни смешници... За съжаление и армията ни е смешна от едно 15-тина години. В нея най-много виреят "нашите" хора и тези, които лижат подметки...

10

българин

преди 4 години

До 12 Така е. Споделям мнението ти! В Кеч.Така знаехме тогава.Че строеше секретни обекти! А това че българина си мислеше.Че строителството е " проста работа" Съвсем не е така! Строителството е " елементарно"! Но не е за прости хора! То е преди всичко математика!-:) Ама много не го знаят уви! И си представят някого с лопатата ронейки " бетон" или носейки тухли! Усмихвам се в момента -:)

9

Щирлиц

преди 4 години

До 5Строителни войски са създадени още от Стамболийски.Всеки е изкарал казармата там,където са го призовали-аз примерно в КЕЧ.

8

българин

преди 4 години

До 10 Много грешиш! Служих Отбих военната си служба.Точно 2 г и 29 дни със задръжката.С чин Младши сержант в Танково поделение в Сливен! А ти? Я да те видим къде си бил отворило белогвардейски?

7

българин

преди 4 години

Убеден съм.Че Лично Ти си бил в Строителни войски или КЕЧ? Иначе,Ако си бил в редовно поделение.Нямаш и представа за какво иде реч! Учебни занятия на теория и практика!-:)

6

.

преди 4 години

Бъди кашик :)

5

До 4

преди 4 години

Армия имамахме при цар Борис, това при социалистите си беше безплатни строителни работници.

4

българин

преди 4 години

" Бъди войник"? По скоро пушечно месо от парадни войничета!-:)Нямаме армия вече дечица Американофилчета! Вие Не желаете да ходите в казарма! Искате Американското НАТО да ни " пази" ! А вие да си развявате намирала и Не служите в армията ни. Е?! Една послушна" армия" На нечий господар. Не е никаква армия! -:) Армията ни беше до 1989 г деца! Днес е фигурантка само! Влезте в нета и вижте. Каква армия имахме до 1989г. Приятно гледане!

3

Не, че нещо, ама...

преди 4 години

За какво им е на "войниците" на снимката HK MP5 със заглушител? Това е оръжие за неутрализиране на цели в затворени помещения, в които се държат заложници. Не е работа за войничета.пп: Лека му пръст на ген. Боцев. Да е светла паметта му.

2

Ей, язък!

преди 4 години

Стотици хиляди кандидати няма да могат да станат войници!:))))))))

1

ined

преди 4 години

Точно сега е момента даже, просто трябва да сменят рекламата на "Стани войник и ще ти дадем безплатен противогаз и защитно облекло против корона вируси"