30

анонимен

преди 4 години

Не, трагичното е, че всеки хукнал където си иска, без пет пари да дава за другите......

29

Легендата

преди 4 години

Хора не е моментът да се хапем взаимно. Не е отишла от хубаво да работи в Италия. Събитието е било по времето когато масово лекарското съсловие твърдеше, че е нищо и никакъв грип. Скоро ще трябва всички да си помагаме, че тия Годжита, Бойковци и Корнелии няма да го направят.

28

Анонимен

преди 4 години

Преди да затворят Италия, имаше българи там на туризъм с евтини самолетни билети. На връщане обаче нарочно минали през Германия и Австрия, че да не ги спират нашите на границата. Заради такива тарикати сега ще измират хора. От такъв "материал" - такава държава.

27

Анонимен

преди 4 години

Гастарбайтерите нали вкарваха милиарди в българската икономика. Сега с безхаберието си колко ще източат?!

26

Анонимен

преди 4 години

Някой от заразените дали случайно не е минал и през парламента, че да ги закрият и карантинират за известно време?

25

Анонимен

преди 4 години

Истинска трагедия е когато една циклама заразява една цяла държава.

24

Анонимен

преди 4 години

На съда всичко е ясно. Да влезе убитият.Къде е дъщерята, кога се е върнала от Италия, колко човека е успяла да зарази в Пловдив, ако се е върнала февруари и т.н.

23

Анонимен

преди 4 години

Още отдавна го казах- 1вите, закопани ще са майки, стринки и тетки на гастарбайтери в Италия. Тези хора имат нула култура, децата им- тяхно копие. Никаква отговорност нямат нито към себе си, нито към другите. Масовата картинка на заразен с коронавирус- родител или беден бачкатор от прованса или краен софийски квартал, лекуващ се с ракия и чесън. Досущ като тия в Пирогов- то май само един от тях остана, скоро 0.

22

Анонимен

преди 4 години

отдавна и по летищата и по КПП-тата трябваше да има бързи скриининг тестове, да те не са на 100 % точно, но могат да дадът насока, ама блеят всички

21

Анонимен

преди 4 години

А Годжи къде е днеска ?

20

Анонимен

преди 4 години

3 дена им требваха да установят след постъпването в Пирогов че има коронавирус, после 2 дена за да установят че дъщерята е била в Италия, още колко дена ще им требва да установят всички контактни, да им вземат проби и да ги изследват ?Вече не е смешно, ТРАГИЧНО Е !

19

уау

преди 4 години

Днес съм ги запомнил като медия, която умее да създава повече въпроси, вместо отговори хаха.

18

Someone

преди 4 години

Браво на отговорните лица! Отне им само 2 дена, за да разберат, че дъщерята на въпросната жена е била в Италия, то кой да се сети да провери най-близките и? И с каква СКОРОСТ само, 2 дена, а реално да бяха изпратили Марчето секретарката със служебната кола до Монтанско да разпита бабичките на седенкЯта и щяха да и кажат веднага дъщерята на жената къде е била, какво работи и т.н, след това Марчето обратно и докладва откъде може да е дошла заразата, след което започва издирване - работа за 3 часа!

17

Анонимен

преди 4 години

Сега тя може и да е работила в Италия ама преди година... като брат и, уж преди 4 дни се върнал, пък той още от декември бил в страната... Изобщо калинките и калинчовците ще ни доубият, ако не успее короната...

16

Бау

преди 4 години

Тази милата цял живот ще живее със знанието, че е убила родителите си :( (предполагам и бащата ще си отиде) Трябва да се внимава, за да не станеш .. убиец.

15

Анонимен

преди 4 години

PИМЛЯHИ, НО НЕ ОТ РИМ!

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Гъсокът от Банкя кога ще забрани големите събирания особено на закрито и кога ще забрани полети от най заразените страниТой и да забрани Радевирус фатмакус ги събира! Нали кризисният щаб отмени събирането на Шипка, ам *** ва събра въпреки забраната! Кво е виновен Борисов, че му е толкова акъла на "Зеленият пъпеш"?

13

Вет

преди 4 години

Никой ли няма да каже етноса на ломската тумба и дали са здравно осигурени? Защото ни чака най-старшното, всичкия ман***га***л да заеме болничните легла, а ние които плащаме и техните осигуровки в случай на нужда да няма къде да се лекуваме. До кога това неравнество?

12

Sichtpunkt

преди 4 години

Преди няколко дни е имало 5-6 хиляди на парти в Арена Армеец, смятайте там какъв мазаляк е бил.Преди няколко дена десетки хиляди на Бузлуджа по нареждане на Радевирус фатмакус, смятайте какво мазало е било от рисковата група.

11

Анонимен

преди 4 години

Алоу, щаба. След три дни ли го разбрахте това? Пък синът не работел на пазар Илиянци, а на гара Илиянци.