8

Анонимен

преди 4 години

25 септ. още от началото на учебната година я е почнал да слугвя на долната си глава

7

Анонимен

преди 4 години

Според мен, целта на семейството на тази ученичка е не само отмъщение, но и стремеж да изкопчат парично обезщетение. Тях не ги е грижа дали този човек ще получи условна присъда и дали ще му се забрани известно време да е директор. Сигурно ще обжалват, за да искат пари.

6

В предишни материали

преди 4 години

по този случай се казваше, че бащата на тази ученичка е бил в помощния персонал на училището и директорът го е уволнил заради кражба.Самата оплакала се ученичка пък е била сред онези, на които са спрели социалните помощи, защото директорът е подал сигнал, че не ходят редовно на училище.Само не се казва от каква точно махала е момата, макар че ние са досещаме.

5

Анонимен

преди 4 години

Това е инсценировка, иначе няма откъде да знае да си включи телефона. Надявам се директорът да обжалва на по-горна инстанция.

4

Как се идентифицира

преди 4 години

по звукозапис прегръщане,опипване,целуване?На звукозапис могат да чуят само думи и крясъци на ученичката, които тя може да са инсценировка. Как ще се докаже, че директорът изобщо й е посегнал?Толкова много съдебни дела за реални изнасилвания завършват без присъда дори когато по тялото на пострадалата има синини и дори рани.Извършителите твърдят, че това са белези от силната им страст при секс при взаимно съгласие и като няма свидетели, биват оправдани.Защо този директор го мерят с друг аршин?

3

kov

преди 4 години

Условната присъда не е затвор, в този случай за жалост, защото затворниците щяха да му направят халката като на новороден слон хобота

2

Анонимен

преди 4 години

Ако съм бащата на момичето тоя доброволно ще иска да влезне в затвора. Колко бой ше отнесе докторите ше се чудат откъде да почнат да го събират. Ако изобщо стигне до събиране. Направо ше го разчленим. Тоя Педофил не заслужава да диша.

1

Анонимен

преди 4 години

2 години само... Въъъъ