11

777

преди 4 години

Да затворят китайските ресторанти,основни преносители на корона вирус!

10

И каква стана тя

преди 4 години

- българска. Раздадоха маски и защитни костюми на полицаи и митничари, а за сестрите и докторите в болницата, която приема инфекциозни няма. Пълна порнография. Този, който е организирал този пир по време на чума е за линчуване просто.

9

Анонимен

преди 4 години

пясък в очите на матряла /овцето - имитация на дейност.Помните ли преди ДВА !!! месеца дадоха по медиите как китайците идват от Китай и се Самоизвозват и Самоизолират ?Колко дойдоха ? Къде са ? Болни ли са ? - Никой не знае .Кой е виновен бе ?

8

Гешеф

преди 4 години

се ядоса, че КОВИД 19 му открадна шоуто. Седя малко сърдит без да чуваме за него и ето го сега отново в главна роля в пиесата на КОВИД 19. Ще му крадат китайците шоуто, ще видят те. До сега много хора получиха основание да го съдят за нарушаване на правата, но сега вече може да го правят и за ксенофобия.

7

.

преди 4 години

От къде на къде??? Бах ти диктатурата!!!

6

Защо ли

преди 4 години

си мисля,че цялата дандания е затова,някой да лапне земята на,която е построен Илиянци?Или,за да си плащат такса спокойствие на правилните хора.Все пак в България,не може да развиваш бизнес,ако не си плащаш на "добре облечени бизнесмени" и висши полицай.Или скоро там,#Кой се гласи да вдигне луксозни затворени комплекси.Все пак София,трябва да я правим град-държава.

5

Анонимен

преди 4 години

" Фактури,фаактури продавам"...

4

Анонимен

преди 4 години

сега Нап да онърне внимание на онлайн магазините в фейсбук и в олх че продават реплики дрехи и вносни стоки без да дават нито един лев към хазната на държавата ни

3

Анонимен

преди 4 години

е къде ще се върти Контра. бандата в бг

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

АЙДЕ ОТИДЕ ИКОНОМИКАТА НА БГ

1

Анонимен

преди 4 години

След дъжд качулка.