8

ами сега!?

преди 4 години

вирусът удари не само ЕП и Европейският съд -сума високопоставени генерали и чиновници в НАТО са заразени.Остават Световната банка и МВФ!И какво правим тогава!?

7

Хахаха

преди 4 години

Ако не бяхме в ЕС явно нямаше да има толкова заразени. Както и да е границитр не са затворени още не знам защо

6

Анонимен

преди 4 години

Европейския парламент затварял. Няма да е голяма загуба. Сбирщина безделници.

5

123

преди 4 години

В Европейската комисия не работят в open space, а в индивидуални бюра.

4

Анонимен

преди 4 години

Eто какви седят в Брюксел - мухльовци и страхливци, долни твари , които треперят за кожичката си ,щом като са поставени на тези постове ще трябва и да рискуват за общите интереси ,а те се крият като лалугери !

3

Евро предложение

преди 4 години

Значи тия ще работят от вкъщи защото видите ли в тая огромна сграда не може да се спазва разстояние, но децата ни са на училище, защото чиновете са по 4 м всеки и винаги има поне по 2 м разстояние между децата. А пък съблекалните са с олимпийски размери и там не 4, а 10 класа можеш да побереш. Браво на господата. Аз искам да работят! За това им предлагам да се настанят в което българско училище поискат!

2

Моше

преди 4 години

Имам 30 години закъснение в развитието на моята държава Моше. Закъснение предизвикано от образователната "реформа" на Сакскобурготския пръч Моше. И ще платите твърде висока цена заради този пръч Моше. Имам предложение - убивате пръча или поколението му и ще видите как ще се оправят някой неща с магическа пръчка Моше!

1

Анонимен

преди 4 години

Иначе простолюдието да ходи на работа в претъпкан градски транспорт.