20

Анонимен

преди 4 години

Едно нещо, което за жалост хората не приемат на сериозно... Стегнете се малко, хора. Психическото здраве е важно колкото и физическото, при случай на паник атака може ли да се подигравате? Разбирам че изглежда всички си мислят за собствените ***, но в такава ситуацията правилното решение би било да се подходи по по-лек начин. Вместо да я наричате "луда", да я псувате и използвате за да си изкарате гнева, се замислете малко... Паник атаките не са шега работа, намерете причината предизвикала я.

19

Анонимен

преди 4 години

Или е в Столипиново, или в Шекер махала.Починалата от монтонското село е българска гражданка, но не е етническа бг...

18

69

преди 4 години

Ако я намерят.....

17

Анонимен

преди 4 години

Безотговорна ******, ако е заразна какво правим? Няма да е, но ако някой заразен го направи? Чувствайте си малко акъла! Трябва да сме единни! Род, Аз, Народ, това е приоритета.

16

Щерю

преди 4 години

- Че то остана ли жена без паник-атака?

15

No1

преди 4 години

Много дървени философи има в България! Като почнеш от Радев и стигнеш до Иоло Денев. От всичко разбират и на всяко гърне слагар мирудия. Това се казва личен пример!!!

14

СССР2

преди 4 години

Справил се бил... таратанци! Вижте в тубата плачещи китайци как обясняват, че китайската комунистическа партия е затворила всички по домовете им и измират хора като мухи, много повече от обявените данни! Въпросът е работещите за топ-комунистите им да продължат да работят и да се крие официално от какво умират... Нали си спомняте известната фраза на един доста известен комунист генерал от СССР, когато пращал войничета на сигурна смърт? "Кучките пак ще народят"...

13

221

преди 4 години

Държавата да изкара армията и да излизат хората само за работа и до магазина / аптеката. А не като днес грейна малко слънце и юруш всички навън, въпреки че в предписанията пише НЕ излизайте навън, само при НУЖДА

12

Анонимен

преди 4 години

Сега е момента да покажем че сме отговорен и задружен народ, възможно ли е това?

11

Анонимен

преди 4 години

ние сме народ тип "те ще ми кажат на мене да си стоя вкъщи като съм болен", така чеее....жална ни майка....ще го минем всичките, който оцелее - оцелее

10

то си е за паника

преди 4 години

няма да се учудя ако нашите пишман доктори си правят някакви ескперименти с хората, щом и тиквата взе да дава акъл главен експерт на планетата

9

FXxxx

преди 4 години

Ще се погрижат жената да не изпада в паника и да е по- спокойна, трябва и психиатър!

8

Анонимен

преди 4 години

Жената като е видяла болниците и докторите не само паник атака ами и титаник атака ще получи.

7

Категоричен

преди 4 години

Държавата да купи мобилни крематориуми и да изкара армията на улицата. Да арестува всеки с настинка, да го разстрелва и да изгаря тялото в крематориума. Така ще спрем епидемията.

6

доктор Буда

преди 4 години

Те и болниците и медиците получиха паник атака и избягаха... още след реформата! Сега имаме демократично блато с много банани и тоалетна хартия за след бананите. На кой му трябват доктори и учители?!?! Ще си карате корона разстройството на крак. Слагайте кафяви панталони за всеки случай!

5

Анонимен

преди 4 години

и аз редовно получавам паник атаки.. като си помисля, че ако се разболея и няма къде, с какво и кой да ме лекува...

4

Анонимен

преди 4 години

Да я настанят за домашно лечение.

3

Луда работа

преди 4 години

Явно вируса е мутирал и хората получават панически атаки вече

2

Анонимен

преди 4 години

Аман от луди ...

1

Анонимен

преди 4 години

Като видяла какво ни е здравеопазването и решила че има по-добри шансове да се лекува сама. Хахахахах. Браво на Бочко, строителя на съвременното здравеопазване!