16

Анонимен

преди 4 години

Най-лошото е, че има безотговорни родители, които въпреки здравия разум и обявената пандемия, тъпо ще заведат и днес децата си на детска градина.

15

Mungo Vision

преди 4 години

Тая статия от какъв бълвоч само е докарана. Тази и психолог и вирусолог и спец по конспиративни теории. Тоя е в групата на така наречените "self fulfilling prophets" и "merchants of despair". На никой ли не му прави впечетление колко са повърхностни тия изказвания?

14

българин

преди 4 години

Че те самите хипохондрици го предизвикват!

13

Анонимен

преди 4 години

Децата обичат най-много баба и дядо, поради което е съвсем естествено да страдат от тревожност, особено ако са чули, че могат да донесат вкъщи болест, която най-вероятно ще убие баба и дядо.

12

Waffen SS

преди 4 години

"Новините за коронавируса причиняват хипохондрия сред децата" и не само сред тях

11

Анонимен

преди 4 години

До 7 ОптимистА *** ти не виждаш ли около себе си ! Та тедебилите стават още подебилни и кухи

10

Анонимен

преди 4 години

ИНФОДЕМИЯТА затри и последните следи от интелект по тия земи.

9

Оптимист

преди 4 години

Така се овладява държава - всяваш паника у населението, правиш от мухата слон и после стадото е лесно за управление.Дори някой да прояво разум и да не се поддаде на психозата, промитите мозъци в стадото го игнорират и вървят доброволно и с ентусиазъм към кланицата.

8

Анонимен

преди 4 години

Паниката е дъщеря на невежествотоОчаквах повече разум от правитешството. Да, има вирус, има проблем, но тия мерки са вече извън пътя.

7

Оптимист

преди 4 години

До снощи имах някаква надежда за хората у нас, че все пак има 20% НЕдебили. Тази надежда умря с извънредното положение.

6

kov

преди 4 години

Най- добре е да кажете на децата си:Моето момче/момиче, мама и тате много те обичат, и независимо, че има смъртоносен вирус и може да убиеш мама, тате, баба и дядо, ти трябва да ходиш на училище за да не срутиш системата.

5

Анонимен

преди 4 години

Ама как може да публикувате такива политнекоректни неща?!?! Следвайте линията и бълвайте каквото ви е заповядано. Не забравяйте, че за плебса (каквито сте и вие) достоверно е това, което ние кажем, че е.

4

6345899080

преди 4 години

Кой е оцелял, той не е умрял . . .

3

Анонимен

преди 4 години

От известно време се заговори за емоционална интелигентност,нещо от което явно има нужда болното ни общество и ако всеки един от нас не направи собствената си революция в самия себе си,то няма как да се промени и живота,който живеем,защото ние винаги сме причината,не следствието,от което следва,че съзнанието ни определя битието,а не обратното.

2

Гост

преди 4 години

Една лъжа повторена сто пъти се превръща в истина.Децата попиват и учат всичко от родителите си,все пак живеем в матрица и за това наследяваме техните проблеми и болести.От къде децата се учат и чуват-няма пари,направи еди какво си за да получиш награда,не прави това,не може така,няма ка да стане и т.н.,след което детето и в живота с тези убеждения придобива същата тази форма като на родителите си.Ако искате да промените децата си,променете родителите им.

1

Храна за размисъл

преди 4 години

Мерките на управление се замислете са свързани с едни правила и идват от управляващите,а те на народа действат като ограничение и поради страх от наказание ако не се изпълнят създават едно ограничено робско колективно съзнание и така всички на ментално ниво сме като овце,от което следва и този бум на заболяване от медийното въздействие и който вярва влиза във филма. Тези,които ни управляват слушат други над тях,а за да се управляват толкова много хора те са наясно как да действат и за това вървим постоянно под контрол и медийна манипулация. Не забравяйте,че сме едно цяло,както и след като живо