355

Анонимен

преди 4 години

Ако трябва да сме точни,най-много плямпаш ти.

354

Първи

преди 4 години

Обръщам се към анонимния; Защо анонимен бе ***.Защо вие когато лъжете и ви е много страх за кожата ви? Жив бих те съдрал, ще те съживя за да те дера пак! Това заслужават анонимните лъжци, такива като вас Вълнари пущат тези болести!

353

Анонимен

преди 4 години

ТОЛКОВА ПАРИ ОТКРАДНАХА ГЕРБАВИТЕ! МИЛИАРДИ ПОТЪНАХА В ЛИЧНИТЕ ИМ СМЕТКИ! ЗАТОВА НЕ СТИГАТ ПАРИТЕ ЗА ЗАПЛАТИ НА ЛЕКАРИ И СЕСТРИ, ЗА ОБОРУДВАНЕ ЗА БОРБАТА С КОРОНАВИРУСА И ЖИВОТОЗАСТРАШАВАЩИТЕ БОЛЕСТИ. ПЪЛНО ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ КЪМ ТЕГОБИТЕ НА РЕДОВИЯ БЪЛГАРИН. БОКО СПА 2 МЕСЕЦА, А ЗАРАЗАТА НАСТЪПВАШЕ! И СЕГА ЕДИНСТВЕНАТА МУ РАБОТА Е ДА СЕ ПЪЧИ В МЕДИИТЕ, ДА ВСЯВА ПАНИКА И ПЛЕЩИ НЕБИВАЛИЦИ БЕЗ СМИСЪЛ. ДА ГОВОРЯТ ЛЕКАРИТЕ, ЛЕКАРИТЕ!!!А НЕ МУТРАТА ОТ ТЯХНО ИМЕ!И ПАК ВСИЧКО СЕ СТОВАРИ НА ГЛАВИТЕ НИ!

352

до 392

преди 4 години

Не преписвай от Владо Беряну.Опитвайте се да мислите със своите глави.

351

Анонимен

преди 4 години

Гузен не гонен бяга!

350

Анонимен

преди 4 години

Никой не може да се справи и нека това да не сеполитизира!СЗО обяви вируса за пандемия.Всички трябва да спазваме правилата, които ни налагат специалистите много строго!Никой не е застрахован, да не говорим какво е на медицинския персонал и близките им!В тази ситуация всички сме хора, застрашени от смъртоносен вирус!Като чета какви глупости пишат някои, ме е срам, че не съществува елементарно чувство за самосъхранение!Вместо да се обстрелваме с дивотии, да се погрижим за се!е си иблизките

349

Анонимен

преди 4 години

Боко се изплаши да не загуби звездната си роля и вирусът му дойде дюшеш.

348

justice defense

преди 4 години

Не е достатъвно правителствената комисия само да говори и рекламира някакви дейности при това закъснели като защитните облекла а в същото време да не направи изолиран център за изследване на застрашените от зараза и за лечение на болните нито защитни маски за медицинските работници и пациенти, а да праща болните принципи лекари от поликлиники и болници за да пламне цялата зрадвна система, нито осигуряват на болните необходимо лечение защитно облело безплатна храна и други необходими срдства.

347

Ментора бай Иван

преди 4 години

Бойко Борисов няма да може да се справи със ситуацията !Хората са атакувани с боен вирус и не е по силите на този пожарникар с психика на обидена госпожица да се оправи!В страните по света се отпускат незабавно средства за пенсионери и социално слаби , за да посрещнат разходите за защитни консумативи , а нашия спи и се пъчи по камери и ***!Най-добре е да предаде властта в други ръце иначе ще я патим!

346

Анонимен

преди 4 години

Добре де .Как се лекува корана вирус?

345

Анонимен

преди 4 години

Видяхме как "лекарите говорят", когато на заседание шефът наВМА беше просташ..ки прекъсван от батман и ту му казваше -"давай по-нататък", ту махаше като бай *** под носа му. Образованият и възпитан човек свиваше устни и свеждаше поглед, смазан от безцеремонната намеса и задаването на тона на информацията.Грубото и неадекватно присъствие на този обсебен от егото си мъж действа зле.Това "извънредно положение" има и друг подтекст.

344

Анонимен

преди 4 години

До ШефаПрезидентът Радев на 3ти март: "има два вируса, един софийски и един шипченски"Президентът Радев на 12ти март: "имаме капацитет да се справим с кризата"Президентът Радев не спази предписанието на Националния щаб за кризисни ситуации и по този начин показа, че не е държавник. Борисов, при все че си е една комунистическа останка и пр. показва държавнически качества на отговорен.

343

Шефа

преди 4 години

Президент Радев , защо давате акъл на г-н Еднокнижков?Ами това си е безсмислено , ТОЙ разбира само от бухалка в главата!Действайте по-правилно , ето на Бойко се обиди!

342

тодор

преди 4 години

До Лекарите говорят,гузен не гонен бяга!!!

341

Лекарите говорят,

преди 4 години

но няма кой да ги чуе. Всички професори медици казват, че това си е обикновен грипен вирус не по опасен от досегашните, но управляващите умишлено раздухват паника, така по лесно се манипулират хората. Точно така навремето са измислили религиите, всяли са страха от "Бога" и са повели масите за носа, та до днес. С природата никой не може да се бори, даже и "Бог"- Боко!

340

Iozeff

преди 4 години

До ЕвгениВинету не може нищо да направи просто защото е ***!Това са фактите!

339

Р.Радев-балалайка

преди 4 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

338

ББ

преди 4 години

а маски за Народа ни кога бойко

337

:))

преди 4 години

До ЕвгениСериозно! Не бъдете глупави като вожда! Вирса не е шега и е същинския проблем! Спрете да делите хората! Всеки който може да ви помогне да се разреши този проблем! Борисов желае да обере овациите, но той е пожарникар / клед събитията върви/ и ще загуби битката с вирса!

336

ББ

преди 4 години

аз съм свободен българофил...скучая и ако някои иска да се видим да ми пише след като изтрезнее,Аз съм Българче...Обичам