212

Анонимен

преди 4 години

Поне да се извини този мърляч. Това му е последния мандат.

211

УЖАСНО

преди 4 години

ПРЕСТЪПНО И НЕМОРАЛНО Е КОГАТО НЕКОМПЕТЕНТНИ СЕ ОПИТВАТ ДА СЪВЕТВАТ ПО ПРОБЛЕМИ ЗА КОИТО НЯМАТ ПОЗНАНИЯ КАКТО ЧЕСТО СЕ СЛУЧВА У НАС.ЗА ТОВА Е ПОГОВОРКАТА:" ВЪВ ВСЕКА МАНДЖА - МЕРУДИЯ"ТАКЪВ Е И С ОПИСАНОТО В СТАТИЯТАНАЙ ДОБРЕ Е :"ВСЕКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА"

210

Зозо

преди 4 години

кРадев да не е заминал за парада в Москва предварително? :)))))))))))))))))))))

209

Анонимен

преди 4 години

Радвам се ,че от тоя човек нищо не зависи.

208

Анонимен

преди 4 години

Румен Радев на 3ти март: "има два щама вируси, един софийски и един шипченски"Румен Радев на 12ти март: "имаме капацитет да се правим с кризата"Извод, от Румен Радев нищо не става.

207

Диагноза

преди 4 години

Фуражката кога разбра , че имаме капацитет и сили да се справим , когато вдигаше полата на жена си ли ? Тоя холгъзник не разбра ли, че държавата няма нужда от досадници и некадърници ???

206

упс

преди 4 години

Президента призовавал нещо... Някой брои ли го за фактор тоя мушморок?Повтаря неща, които вече се знаят отдавна, с патос и убедителност, сякаш той току що е получил прозрение и ги е измислил сам. Айде на бас, че следващото му изказване ще е, че е измислил име на вируса. Решил е да го кръстим COVID-19. ааааалелуя

205

Анонимен

преди 4 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ТОВА СЕ ВОДИ президент!!!

204

Кикот ай бай

преди 4 години

Еее,поне е облечен а не по къси гащета връз космати баджаци и тениске ефбетка въргу бременно шкембе да рита мачлета...

203

Руми Радев за смяях.

преди 4 години

Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...

202

Shlaukopf

преди 4 години

Премиерът Бойко Борисов заяви, че с дисциплина и без да се поддаваме на паника, с цялата мощ на индустрията, трябва да се справим с инфекцията от коронавирус.*************************************************************************Радев убеден: Имаме и капацитет, и сили да се справим с кризата!*************************************************************************

201

Празнодумец

преди 4 години

Хайде още едно коремно, там е най-силен Радев ..........

200

Русофил

преди 4 години

Форума на Глупаците радост е че има един интелигентен летец военен,а не пожарникар предател с вила в Барселона.Пишете пак протрив Русия и Путин,добре че беха те, че българите са на картата на света.Пак си пишете глупостите няма проблем.Продължавайте господин Радев.

199

Jj

преди 4 години

Отново нищо конкретно само критики Ал Нинова ,безсмислени приказки ,президент без авторитет и топки. В такива моменти държавния глава трябва да води хорото а не са бяга от отговорност критикувайки ***

198

чух

преди 4 години

Че и Доктори се заразяват с короната...Господ си знае работата...

197

Доктор

преди 4 години

Ситуацията е динамична! Тая фуражка имаме шанс да я пипне корона вируса и да ни отърве от него ! Господ си знае работата ! Нека се поразходи фуражката ,нека !

196

различни

преди 4 години

Други държави си имат мафия.У нас мафията и има държава.

195

Радев-празнодумец

преди 4 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

194

Анонимен

преди 4 години

Какъв Радев бе хора.Разбра ли този човек защо е добре че сме бяло петно в китайските инвестиции в ЕС.Същия мърляч като евро зелките.

193

Анонимен

преди 4 години

Добре че е Радев! Оставете лекари, медицински сестри, хора работещи във фармацевтиката, санитари и други хора, които безсънно се занимават с дезинфекция на градски транспорт и институции! Оставете на страни всички, които работят и плащат данъци, за да може с някакви пари да се плаща заплатите на политици и ордите бюрократи, а с останалите да се вземат мерки срещу КОВИД! Оставете всички тия настрана! ДОБРЕ ЧЕ Е РАДЕВ!