121

Дисциплинирана нация

преди 4 години

Никога не е късно да се вземат крути мерки! Българи! Аз съм микробиолог и ви казвам следното: Всеки трябва да положи здрави усилия! Лична хигиена, ограничаване на контактите, подбор на локална храна( консервирана, пакетирана, термично третирана, вода - само бутилирана). След всяко хранене - миене на зъби, лице, ръце, вечер-тампони с ракия в ноздрите за 5 минути, жабурчене с разтвор на натриев бикарбонат и изпиване на 20-30 мл. Сутрин след закуска - таблетка Вит. С или упсарин! ЖИВ СИ!

120

Vankata

преди 4 години

Хората да работели от домовете си... И какво да работят в дома си? За болшинството от хората, това ще е нещо като гладна смърт, защото тук не говорим за сезонен грип който отминава за една - две седмици, а за пандемия, която може да продължи и с години. Не виждам никакъв изход от ситуацията, докато не бъде премахната причината за коронавируса, дори и да бъде създадена ваксина.

119

RATM

преди 4 години

Рай за ултрасите?

118

Спеца

преди 4 години

Може да не се съмняваме , че Борисов , Министерския Съвет и Щаба по вируса , ще работят много и редовно ще ни информират какви са резултатите!Очакваме че след многото работа няма да им се получи НИЩО!Защото при Борисов и ГЕРБ , колкото повече работят , парата им отива на свирката , мисирките им крякат , а народа тегли до смърт!Просто тия люде не са на нивото на отговорността и не осъзнават опасността от тоя боен вирус , създаден да убива Защо масовата зараза започна от Китай и Иран - а САЩ къде

117

Доктор

преди 4 години

Ей другарю, бях чувал идиощини ама по-шантава статия не бях срещал. И какво? Да спрем да работим? За колко месеца имаш спестявания? За черни дни, както е казал българина. И кой притежава държавата, ами замисли се - самия ти. А предприятията - пак ти с малките парченца акции ... ами .. и културата и телевизията, шоутата, интернет - пак ти, малкия човек ...

116

Фитнес в София

преди 4 години

Фитнесите трябва да върнат парите на клиенти,които имат годишни карти! В The Gym все още не го правят! Да се поправят!

115

Георги Корназов

преди 4 години

Да анонимен: Ами като не могат да смогнат кой първо да лекуват се прави изберателност... Не е въпрос на редактор...

114

Валентин

преди 4 години

До АнонименВ Италия е така.

113

Анонимен

преди 4 години

Да се помисли за дезинфекция/диагностициране във ветеринарни кабинети,магазини за храна и лечебници,ако е установено,че любимците могат да пренасят заразата. Може да се ограничи разпространението на тоновете рекламни материали по пощенските кутии в жилищните сгради. Нужни са мерки във фитнес зали,басейни,спортни зали,компютърни клубове читалища. Спапроцедурите и физиотерапиите в хотелите, санаториумите, болниците за долекуване и може би в стаите за гости също се нуждаят от внимание.

112

Анонимен

преди 4 години

Чета и не вярвам на ушите си. Лекарите щели да определят кой щял да живее и кой не. Авторът на тази статия да вземе да се гръмне, а нейния редактор да се гръмне два пъти! По - голяма нечувана идиотщина скоро не бях виждал!!!

111

заразен

преди 4 години

до Бойко -Трябваше да въведеш карантина преди да се появи вирусът !!!

110

заразен

преди 4 години

до Бойко -Трябваше да въведеш карантина преди да се появи вирусът !!!

109

Симо

преди 4 години

Аз живея в Тайван, тук навсякъде мерат температура в кафенета и ресторанти. Пръскат със спирт по ръцете когато влизате в мол / ресторант. Всичко е на много високо ниво, има 50 болни от началото на заразата. Дано Бог пази България.

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Тая глупост сам ли я роди, или някой ти казва какво да пишеш?

107

Анонимен

преди 4 години

Би трябвало на децата да им удължат ваканцията. Има и добри новини: в Китай са излекувани няколко десетки болни с лекарството тocilizumab, в Испания е излекуван един пациент с комбнация от два протививирусни препарата - lopinavir e ritonavir, в Русия са получени добри резултати с комбинация от антивирусните препарати оселтамивир и умифеновир с иммуномодулатора кагоцел, който засилва естественото изработване от на интерферон от организма

106

Докторка ми била

преди 4 години

До КоеваВие сте общопрактикуваща в сайта бг мама, какви глупости говорите, няма лекарства против вирусите, никъде по света, като хоспитализират някой с тези вируси не го лекуват, третират симптомите. Китайците си правят някакви експерименти, но нямат нищо функциониращо, общо взето като хванеш вирусна инфекция, пиеш чайчета и чакаш да видиш какво ще стане, ако стане усложнение и е бактериално, антибиотик, ако ли не чакаш.

105

яве

преди 4 години

По официално данни до вчера смъртността в Италия беше 5.9%.За днеска не знам,какви 4%,то ако е само толкова пак,ще е добре.

104

123123

преди 4 години

Напишете в гугъл "wuhan vitamin C" и натиснете първия резултат, който е американски правителствен сайт:clinicaltrials.gov /ct2/show/NCT04264533Във Медицинския Университе на град Ухан (Zhongnan Hospital of Wuhan University) l в момента тече клинично изследване за лекуване на болни от тежка форма на пневмония от заразени с Корона Вирус (covid-19). Лекуват болните с високи дози витамин С. Дават им 12 грама витамин С по два пъти на ден за 7 дена, вливайки им интравенозно по 12 мл/час.

103

Плагиатство

преди 4 години

До ОбеликсБе Ге професионалисти... :)

102

Обеликс

преди 4 години

До Плагиатство Качих линк към оригинала преди два часа, но е изтрит целия ми коментар.