29

Анонимен

преди 4 години

от заразяването и преминаването на инкубационният период,и последвалият летален изход са само 17 дена.какво лято ви гони?

28

LosHo

преди 4 години

Престанете с тази паника ! Вие иматели си и най-малка представа миналата година колко хора умиряха от грип, конто междувпрочем директно атакуваше гардите...? Ще ви кажа само, че във Варна умираха повече от 5 човека на седмица! Обаче не се тръбеше от медии и така и не се разбра от хората. Пазете лична хигиена, слагайте си маска на публични места, може и ръкавици и бъдете спокойни. За тази година в БГ са умряли доста хора от грип тип Б, но защо не ви е страх от грипа?

27

ужас

преди 4 години

Пълно малоумие!!! ПЪЛНО!!!

26

Браво докторе

преди 4 години

само дето не е точно респираторен грип. Симптомите приличат, но е съвсем друга анатомията. Обаче за слънцето може да се съгласим. Учените, които НАИСТИНА го проучват, казват че е изграден на мастна основа. Именно затова обикновен *** с малко вода му еб.т майката. Направо не ти се вярва за такава гад, дето може да натръшка сума народ. Та вероятно слънцето ще му действа също като на мазна пръжка и ще е опасен само на тъмни мърляви места. Мийте си ръцете!

25

65

преди 4 години

Защо не казвате с какво ги лекуват,защото не е с аспирин ,и кислородна маска. Урбазон в конска доза беше хит 2012-2013тод. при свинския грип.Що народ се повреди тогава.

24

65

преди 4 години

Този Кови е пълен с неизвестни, този ни говори за лято.

23

Анонимен

преди 4 години

Това е новата чума - извън всякакво съмнение.

22

Анонимен

преди 4 години

Докторе а спина във вируса ще затихне ли. Няма шанс за справяне с това бактериологично оръжие. Спрете да ходите на работа затворете се вкъщи и излизайте с шал на устата до магазина. Не пускайте децата на училище. Възрастните ви родители са най застрашени. Не ги пускайте навън. Вижте какво стана в Италия тук щее още по лошо ако продължавате да излизате.

21

Анонимен

преди 4 години

При положение, че болни има по цял свят на различни температури дори на остров като Сейнт Денис който е до Мадагаскар ... с какво лято се успокоявате???

20

сс

преди 4 години

Какво отражение би дала една хубава сауна или парна баня? Там температурата е сериозна.

19

Spoko

преди 4 години

Спокойно. Славчо Чалгаря каза че коронавирусът не е важен. Важното е Бойко да падне.

18

Fishcake

преди 4 години

Гюнтер Ферхойген е прав.

17

Анонимен

преди 4 години

И този *** е бил шеф на Пирогов. Чакайте на здравната ни система да се справи с короната, чакайте....

16

Лошо

преди 4 години

Хахаххахаа ще изчезне когато се открие ваксина. За сегс ще мутира дано не се превърне в нещо като ***

15

Уонко Нормалният

преди 4 години

Въпрос на време е да стигне до т. нар. Малцинства. Там хигиената е яко малцинствена черта. Ако ти е писано да не обесят, няма да се удавиш.

14

Анонимен

преди 4 години

Това не е сезонния зимен грип, какво утихване през лятото?

13

Анонимен

преди 4 години

Слугите на тези,които са пуснали вируса ни подготвят,че той щял да десйтва лятото,пика септември,целогодишно. Следете ги кои са.

12

Анонимен

преди 4 години

В Италия хората висят на опашки на метър един от друг пред супермаркетите,като в Китай,улиците са празни.След като италиянците се дисциплинираха и ние можем.

11

Анонимен

преди 4 години

Единствено може да ни помогне това, че не сме гъсто населена страна и не сме свикнали да щъкаме из улиците вечер както беше в Италия и в Испания. Иначе говоренето на Годжи в новата му изгладена униформа не са адекватни мерки, освен ако няма някакъв дисциплиниращ ефект върху населението.

10

Уонко Нормалният

преди 4 години

Докторчето явно пропуска, че вирусът е правен в лаборатория. С потенциал да мутира по различни фактори, които не се знаят. Сега когато се стопли ще видим за кво иде реч.