39

Москов

преди 4 години

Мисля *** майката на гоцето и болницата. С такива дългове си затънал, че нямам идея как функционира общината та и болноцата

38

Бате Гойко

преди 4 години

"Абе я се погледне те бе, та вие не заслужавате и малкия си пръст да мръдна за вас, ха кои сте вие бе"С такива "лекари" сте загубени, макар че се съмнявам, написалият горното наистина да е лекар.

37

Дано

преди 4 години

Аз се надявам наистина поне половината лекари да напуснат в следващите месеци ( в чужбина ще ги вземат веднага!).Тогава ще намалеят и пишещите тарикати в подобни словесни блата като това. Ще са заети да продават имоти за да се излекуват в турска болница!Чакам , имами и пуканки за шоуто!

36

лекар

преди 4 години

Абе я се погледне те бе, та вие не заслужавате и малкия си пръст да мръдна за вас, ха кои сте вие бе

35

Анонимен

преди 4 години

До 40 е ти какво искаш, да седят за 1000 лева ли, нали до сега ревайте "като не ви харесва, се махайте" то това бг лузъра няма угодия

34

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе плюем лекарите, плюем тия смешници подали оставка , а и без това тях нама да ги има в кабинетите , айде не ми защитавай мишоци и покриващи се..

33

Анонимен

преди 4 години

Много добър пример, най после някой да се осмели да си потърси правата .Останалите да не се услушват иначе шепата *** в болниците ще ги грабят до гроб. Борда на директорите и директорите трябва да се избират лекари от самата болница и тези които работят в нея а не *** спуснати с парашут от власт имащите. Заплатите трябва да се гласуват от всички завеждащи отделения и старши мед.сетри.

32

Анонимен

преди 4 години

не плюйте лекарите, утре ще гледате като мишки пред кабинетите, ако нещо ви стане

31

Анонимен

преди 4 години

Лекарите масово са над 60.. ако измрат от вируса,после кой ще ви лекува бе Д Е БИЛИИИИИ

30

Анонимен

преди 4 години

Ейй,мищоциии, а вие, ако трябваше всеки ден да сте в контакт със заразени без държавата да ви дава защитни облекла, дали нямаше да си биете шута,ааа???

29

Айдее

преди 4 години

Всички почнаха да се спасяват.Точно като смелия ни вожд.Изчезна като старите пари,смелчагата ми той.Нали беше много любвеобилен,ся що не се прегръща и целува.Щом се разбра,че вируса тръшва дъртите и избега та се не види.Мушморок.

28

МЕД. СЕСТРА

преди 4 години

НАЛИ НИ БИЕТЕ,ПСУВАТЕ,ЗАПЛАТИТЕ НИ ОТ 600 ЛЕВА БИЛИ ГОЛЕМИ ЗА ДЕНОНОЩНАТА РАБОТА КОЯТО ВЪРШИМ,ПО ОБРУГАНО СЪСЛОВИЕ НЯМА ОТ НАШЕТО...АЙДЕ СЕГА ..КАКВО БЕШЕ КАЗАЛ ЗА СУПАТА ЛЮБОСЛАВ ПЕНЕВ...А...АЙДЕ...

27

адвокат Тенев

преди 4 години

Има недоволство,има и причина....Истината е че всичко е сгрешено от 1900г та до днес...

26

Обективен

преди 4 години

30 години е все напечено и все не се повишават заплатите, на всички, не само на лекарите и сестрите. Все ни се казва изчакайте малко, не е сега момента за повишаване на заплатите. 30 години чакане не стигат ли? Това важи за всички, не само за лекарите и сестрите. Заплати в България се повишават само при натиск. Няма друг начин.

25

Анонимен

преди 4 години

Заради "хора" с манталитет като тези "медицински служители" сме били толкова века в робство... защото като стане напечене бай *** бяга , предава и се продава.

24

до 28

преди 4 години

Алооооу, кой, който е бил на Шипка до сега се е разболял?А стига глупости. Изливайте си злобата другаде.

23

Анонимен

преди 4 години

Страхливци, трябва да се уволнят и да им се търси наказателна отховорност за неизпълнение на служебни задължения!

22

Анонимен

преди 4 години

Стига сте ни плашили, напускайте като искате.....

21

Анонимен

преди 4 години

Реално не изнудва алчното, а не добре оцененото.Виж че не напускат тези които с 2 идвания на седмица взимат по 3 хилки в Гоце Делчев, бягат тези които работят цял месец за 1000, защото не е справедливо.Като останат само калинките или ще трябва да наемат някой да работи или да се научат да го правят, ама ще е интересно.

20

Анонимен

преди 4 години

Е много ясно.. всеки се покрива от работа, много по-лесно и приятно е пушенето на цигарки с кафенце и поставянето на фейк диагнози за точене на НОИ за бонуса. При пандемия не им се работи. Солидна глоба + спиране на правата за практикуване завинаги.