9

Анонимен

преди 4 години

"Карах бавно след автобус, който се разминаваше с друг такъв. Не видях дупката, нямаше как да я видя."Ъъъъхъ. Затова се оставя дистанция. Не е задължително да си на милиметър след бронята на предния. Но това шопландския шофЕр не може да го разбере и реве "Ми нямаше как да я избегна дупката, ми то двете ми гуми са тотал щета, уааааа, кой ше ми плати че съм прoзтд?!?".

8

Жо

преди 4 години

От описаната ситуация се разбират две неща.Първо- за да спука и двете гуми, значи не е карал "бавно", както твърди.Второ- При движение зад друго МПС трябва да се спазва такава дистанция, която да позволява да виждате пътната настилка между вашата кола и МПС-то пред вас..Заключение- Движил се е с над 40 км/ч и на дистанция 2 метра зад автобуса.

7

Анонимен

преди 4 години

Welcome to Bulgaria.

6

az

преди 4 години

Дреме ни

5

.

преди 4 години

Човече, ш'са научиш да помпаш гумите на 3 атмосфери, особенно ако са нископрофилни. По-добре късно отколкото никога! Аз се научих след първата хвърлена гума едва на 2 седмици живот...

4

Пффф

преди 4 години

Същата история в Младост 3 на Жечо Гюмюшев, изрязани дупки по 2 педи дълбоки в най-големия дъжд без никаква сигнализация!

3

Николас МадурОВ

преди 4 години

Тия Хметове пити.расе само си прехвърлят топките от единия в другия крачолллл

2

Въпросче....

преди 4 години

Как се произнася София на японски..???? Яма до Яма !!!

1

vlady

преди 4 години

Да сезира протопрезвитер Кусан Хадавян.