90

Стамат

преди 4 години

Войната не е между САЩ и Россия.Войната е между хората и управниците (слуги на сатаната)!

89

Въпрос

преди 4 години

Все пак не се ли обръща внимание и на факта, че жената е участвала и на няколко конгреси в чужбина? Оттам може също да се прихване зараза. А тя е била в по-тежко състояние от мъжа си, имала е и прекарани болести и понжен имунитет. И защо мълчат по тази смърт имунолозите и пулмолозите? Все пак проф. Мутафчийски е хирург.

88

Анонимен

преди 4 години

Сега какво дране ще падне.Требе пари за маски.Само органите да не ги хване короната,че замина "хазната".

87

zoro

преди 4 години

Чакаха да изнесът нелегална стока и наркотиците,че тогава...Не грип- чума ще ни дойде заради алчност..Къде е обещания милиард от Бойко за епидемията? Същия е бил обещан и на Перник..Няма насищане ,ей!От НОЙ Дянков хариза 1 милиард- къде е?Срам-непознато чувство на политик..

86

Анонимен

преди 4 години

Търсят нулевия пациент.

85

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТДанъчните както винаги мародерстват и дерат народа!За свещи, ковчези и вазелин да си харчат парите тия в НАП!

84

Уважаеми Мисирки

преди 4 години

Какво стана с разследването за пране на пари срещу Барба Ганис?Или бащицата от Банкя ще се окаже недосегаем за законите?Имаме право да знаем дали този, дето управлява България 11 години, все му е бащиния, пере милиарди!

83

Клоунски Свят

преди 4 години

До 83A CALL CENTROVETE ?Клас А офис сграда - ИНКУБАТОР. ОБЩ КЛИМАТИК ФУКА един ВЪЗДУХ БЕЗ ХЕПА ФИЛТРИ. НЕ ВКАРВА ОТВЪН ОТНОСИТЕЛНО ПО-ЧИСТ КОЙТО ПАК ТРЯБВА ДА МИНАВА ПРЕЗ ХЕПА. И ПРИ ЗАКОНА КОЙТО ГО ИМА да е МЕЖДУ 22С и 25С ПРИ РАБОТА НА ЗАТВОРЕНО КЛИМАТИЧНО ПОМЕЩЕНИЕ , за да не настинат се бичи на 30 ... ИЗЛЕЗ ЗИМАТА ОТ ЦЯЛ ден на 30 на -10....ГГ имунна система - гърлото ти като пустинята Сахара, наранено-ВЕДНАГА ЛЕПИШ нещо

82

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТАко някой кихне в болницата, ама ако не им "кихне" данъчните ще го разкатаят

81

Анонимен

преди 4 години

Затворете границите за идващите от Италия и от опасните зони! Проява на безотговорност е да приканвате българите от заразена Италия да се връщат сега!НАЛОЖЕТЕ КАРАНТИНА ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ! Проявеният разум ще ви се отблагодари многократно! Печалбите днес са 100% загуби утре! Пир по време на чума!Затворете Илиянци, затворете моловете!

80

Одисей

преди 4 години

Икономиката ни флорира, експандира и въобще се развива така, както никога в историята на България не се е развивала (твърдението е, знае се от кого!). А поне маски бихме могли да се произвеждаме, вместо да се борим за Фолксваген.

79

Solar Power

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ - И аз не можах да го схвана. Може би каскета липсва в новините напоследък ?

78

една българка

преди 4 години

малко късно се сетиха.Защо ли.....

77

Нормален

преди 4 години

То заразеният е бил там преди 2 седмици. Защо влизат чак сега. Чакаха да мине карантината ли. Пълна смешка.

76

Румбата

преди 4 години

e, то от Там трябваше да се започне, сетихте се....

75

Анонимен

преди 4 години

Не разбрахте ли, че управляващите ще се покрият, защото са в уязвима възраст и ще оставят вирусът да умори всички пенсионери, хронично болни и в предпенсионна възраст. За това се обръщам към пенсионерите: Развалете им плановете. Който има имот на село да се запаси с храна и да отива на село, където може да издържи в изолация поне месец.

74

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Само не можах да схвана връзката на данъчните с коронавируса !

73

До Ани

преди 4 години

Не вярвам някой на който му пука за децата му да ги пусне на училище или по площадките. Ти си ги пускай твоите, само не търси съпричасност, вината няма да се дели. Ако се разболеят за това, че си ги пуснала на училище, ти си ги дръж затворени, за да не разболяват нормалните. Децата на материала могат да са на училище, така излиза, ще излезе, че съществува този материал.

72

Ани

преди 4 години

Айде стига, децата ви като са грипна ваканция - къде са, вие къде сте, кой ги гледа. Масово са по улиците, по площадките, по моловете. Контралирате ли ги като са вкъщи? Хич, даже.... Мрънкалници....

71

До 71

преди 4 години

Маски няма. Китайците ги изкупиха. 98% от производството на маски идва от Китай. Защо се случи така? Китайците имаха празненства за тяхната Нова Година над месец, който стана почти 2 месеца заради коронавируса. Чак преди няколко седмици започнаха наново производството на маски и вече има и пътуват насам. Много държави започнаха собствено производство. Внесохме като помощ и от Турция. Да не говорим, че и цените се качиха и маските от 1 цент на едро станаха по 2-3.