10

Анонимен

преди 4 години

Купища новини за коронавируса с клоняща към нула полза от тях. Нула внимание за корупцията и некадърността на ГЕРБ, вкл. и по отношение на коронавируса. Такова навеждане на медиите пред управляващите не съм виждал в последните 60 години.

9

Варналия

преди 4 години

Благодарение на Портних Варна е спасена. Имаме най-добрия и отговорен кмет в историята на нашия град. Италия и света горят, а във Варна няма нито един заразен. Нека да сме смирени и благодарни на кмета Портних.

8

оха ..!

преди 4 години

А как ми се иска този КУРОвирус да поене към червоморието, там където стават далаверите през лятото; там където ни дерат кожите ..! Нека по цялото черномире да се пръкне този куровирус и тогава да ги видя онези с хотелите, кръчмите, заведенията които са влезнали направо в морето, те какво ще прават, как ще ни търсят, ама наистина ще ни търсят; представете си само, как тези алчи богаши ще ни пращат и файтон, само и само да отседнем за 4-5 дни в техния хотел или да пийнем кафе в кафеното им ..!

7

Анонимен

преди 4 години

Бързите тестове да неточни,затова няма!В Германия на всички с кашлица правят бърз тест,но са неточни,и те го знаят,много ще умрем!

6

Анонимен

преди 4 години

И заслугата за това на Герберастките пиянде от снимката ли е ?

5

Вече не са 80%, 100%

преди 4 години

Жената е болна от грип, не от КВ, но не могат да го докажат, защото тестовете за грип ги внасяха от Италия. Сега тестовете свършиха.Съвсем изглупяхте с този КВ. Грипът умори стотици, но виесетресетеот страх заради единствената жертва на КВ.

4

Анонимен

преди 4 години

Портних, наздраве!

3

Егор

преди 4 години

Време е да си намериш постоянно момиче. Куп свободни жени са тук > getbadgirl.соm

2

Анонимен

преди 4 години

Областите трябва да ги направят губернии, а областните кметове - губернатори, с право да решават всички местни въпроси. Министерството забранявало повече от три дена ваканция. Ами да забрани тогава и коронавируса.

1

Иван

преди 4 години

Адекватна реакция за сега.