17

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да бъде достатъчно платено на хората, които се борят за нашето здраве и това да бъде регламентирано. Знаем как да лекуваме пациентите", категоричен бе Тасков.Не стига че лъже, ами отгоре на туй и категоричен. С ремдесивир ли ще лекува болните, или с хомеопатия на д-р Здравков...

16

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде се говори за бързи, даже моментни тестове за коронавируса, а нашите *** чакат пробите да излязат по 48 часа. Що за неадакватници сте вие, жалки калинки? България ще измре преди да успеете да се почешете по празните тикви.

15

Анонимен

преди 4 години

Купища новини за коронавируса с клоняща към нула полза от тях. Нула внимание за корупцията и некадърността на ГЕРБ, вкл. и по отношение на коронавируса. Такова навеждане на медиите пред управляващите не съм виждал в последните 60 години. Тази новина е едно от малкото изключения обръщала внимание на некадърността на ГЕРБ.

14

Анонимен

преди 4 години

Не са ефективни. Все още има полето от и до Италия

13

555

преди 4 години

Още когато Китай пламна от заразата, Европа трябваше да спре полетите, идващи оттам. Както сега направи Тръмп. Вече е мн късно, светът започва да се срутва.

12

Анонимен

преди 4 години

ефективни са като ефективното управление на водните ресурси на Перник или ефективните мерки срещу мръсния въздух в София и най-вече ефективния ремонт на Графа. Та да, ефективни са... чакайте от Лойко и калинките му ефективност.. само ако става въпрос за крадене на милиарди! за 10 години са отклонили десетки милиарди евро в офшорки, казаха го чуждестранни журналисти, щото нашите ги купиха да не скачат срещу Лойковизма

11

Анонимен

преди 4 години

Боли *** фара за ай ти фирмите .То планетата е умряла за година .

10

Анонимен

преди 4 години

Тоя егати оптимиста .Труповете тря са горят в пещи !Заразата остава в ковчезите и се пренася от труповете .

9

Анонимен

преди 4 години

Задължете където е възможно да се работи от вкъщи. IT фирмите работят в отворени пространства по 100+ души на етаж без възможност за проветряване. Новите бизнес сгради са инкубатори за вируси. Събират се много хора на едно място където масово се киха и кашля.Хигиена нула!

8

Анонимен

преди 4 години

Коронавирус са хваща от секс с непозната .

7

София

преди 4 години

Време е да си намериш постоянно момиче. Куп свободни жени са тук - getbadgirl.соm

6

SWAN

преди 4 години

Ефективни ли са мерките? - Да, разбира се - те с нищо няма да попречат на епидемията! Мерките съответстват на необходимото за създаването й! После /когато вече няма смисъл/, може и да затворят границите, за да проведат и икономическата криза на макс... за да е пълен геноцида!

5

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 1ПЪЛНО Е С МАСКИ В САЙТА НА БАЗАР БГ ХОРАТА РАЗПРОДАВАТ

4

Бау

преди 4 години

Все държавата та държавата ... Тя жената отишла в болницата с последен стадии на болестта и със сто други здравословни проблеми . Не може да чакаш до последният момент ....

3

SS

преди 4 години

Кой ги продава на безумно висока цена?Къде са държавните органи за да спрат спекулата?

2

Бай Коко

преди 4 години

Ефективни са разбира се. Има държавна поръчка за 100 000 ковчези

1

Анонимен

преди 4 години

Кой скри маските от аптеките?