14

Хаджи Генчо

преди 4 години

Защо Ананиев? Ние свикнахме Бойко да ни държи в курс и да дава указания как да сме "крепки българива" и да се борим със стихията!

13

Анонимен

преди 4 години

Купища новини за коронавируса с клоняща към нула полза от тях. Нула внимание за корупцията и некадърността на ГЕРБ, вкл. и по отношение на коронавируса. Такова навеждане на медиите пред управляващите не съм виждал в последните 60 години.

12

д-р Ох Боли

преди 4 години

Какви медицински препоръки може да ми дава тоя пенсиониран счетоводител бе?!

11

Анонимен

преди 4 години

Онаниев да си гледа пенсията и да остави медицинските работи на медиците!

10

Активист на БСП

преди 4 години

И какво разбира счетоводителят от медицина?

9

Иван

преди 4 години

Време е да си намериш постоянно момиче. Куп свободни жени са тук > getbadgirl.соm

8

Анонимен

преди 4 години

Ананиев да разпореди на частните болници включване във военното положение. Сити клиник, вита, софиямед, токуда - повече са от държавните така или иначе. Щом се финансират И по пътеки освен с рекет на пациенти, да преоборудват отделения.

7

SWAN

преди 4 години

Пари в държавата няма, защото дълга ни се отпуска при лихва Х10 спрямо "нормална държава", информацията и знанието се крият от нас, но провеждащите целите нахранени ни дават акъл! Значи по техния акъл и в изпълнение на поставените им цели, ние 80% трябва да сме болни и над 30% да умрем! ... Е, тогава сигурно вече и границите може да се затворят!

6

Анонимен

преди 4 години

Единствената функция на този другар като министър на изгорелия цирк, беше да осигури безплатни предпазни средстава на хората. Повече не се иска от него. Той сега се е сетил да чете някакви наредби

5

Ликвидатор

преди 4 години

На инвалидите.

4

Едно време

преди 4 години

Бяха писали че в хамерика в голям магазин сложили кутийка с вируси на едра шарка и почнали да се заразяват.А бе тука да не ни пръскат- пак мълчите.Една и съща плоча въртите айде стига вече.

3

Анонимен

преди 4 години

Нали нямаше да затварят пирогов? Вътрешна клиника 14 дни под карантина какво е? Не е затваряне според бюджетара ананко, така ли? Ненормалници. Ама и той е над 60, да си опича акъла

2

Анонимен

преди 4 години

Ананиев препоръчва на короната къдеда ходи и как да изглежда.Какво да яде,с какви обноски да се представя,как даприказва,с кой да се запознае и колкодоверие да му има.Казва му, че напредставяното си, по принцип ще имапублика,която ще му ръкопляска и щего целува.Така че,воаяжът е гарантиран.

1

четете внимател.това

преди 4 години

без маски всичко е безсмислено. Маски трябва да се дават безплатно. Хората съветвам да си правят маски вкъщи, защото скоро няма да осигурят! Кърпичка от 2-3 ката да и зашият някакви връзки, ако ходят на работа или магазин. Вечерта да я перат със *** да вземат нова за деня. С никой да не говорят освен вкъщи. Ако някой е болен малко веднага да го пращат с маската на лекар. Или да се обадят на ЛЛ. Властите трябва да направят това задължително.