8

Скептик

преди 4 години

Е да, нали Виденов не искаше да влезем в НАТО и затова го фалираха свои и чужди от ЦРУ, МВФ, Сорос... Тогава ни излъгаха че без НАТО няма ЕС. Ами да не би Виденов да направи болниците търговски дружества?

7

R

преди 4 години

До СкептикНе ти е виновен другаря Костов. Виновен ти е другаря Виденов. Спомни си Виденовата зима и се запитай защо дойде Костов. И се запитай как всички приватизирани предприятия са в ръцете на комунистическата върхушка ???

6

Всъщност

преди 4 години

Жалкото е, че и всички маски от България да бяха изнесени, на Китай ще им стигнат за един средно голям град някъде до обяд на втория ден. Но цената е да оставиш цяла една държава в паника за маски, включително и болници. Непреодолимото желание на дребни тарикати да изкарат едни къси пари за нула време доведе именно до този резултат. Работя във фирма за такива изделия и са ми се обадили поне 30 човека с изречението Абе дай да намерим маски, че тука един иска да изнася. Дава добри пари.

5

Анонимен

преди 4 години

Защо няма маски в аптеките? Защото всички аптекари и вносители на маски ги реекспортираха обратно по Китай и света. Направиха далаверата пак, а на народа му сложиха една табелка на аптеката: Маски няма.

4

Анонимен

преди 4 години

Ще има маски за партийната и бизнес върхушка. Останалите - ще чакат на капиталистическата опашка.

3

Delyan

преди 4 години

Маската е не само за твоя защита тя е да пазиш и другите ако кихаш или плюеш да е за тебе сиВсички трябва да са с маски нее срамно виж в Китай как еА след малко се очаква Италия да бъде напълно затворена

2

pf

преди 4 години

Като видя някой с маска и голем смех. Турил си маската и си мисли,че нещо го пази. Пък сигурно вкъщи я пере да си я ползва утре пак. И с тия евтини маски какво ще спрете. Като ти кихна на ръката и после се докоснеш по устата или по носа докато си бършеш сополите,или ти кихна на ръкава на якето и после сваляйки го докоснеш с ръка и язък за маската. Тъй че стига с тази истерия за тези маски.

1

Скептик

преди 4 години

Глупости. То има 3 завода за медицински консумативи. В Сандански, В.Търниво, Етрополе....Големи фирми с традиции, които ако е имало държавна политика са щели да произвеждат десетки хиляди на ден. Ама не е имало държавна политика. Управляват Калинки. Друг е въпросът защо стратегически важни заводи са приватизирани, другарю Костофф