28

Анонимен

преди 4 години

Голяма част от информацията, която се дава на медиите, е спестена, може би нарочно, за да не се всява паника. Ако имахме журналисти, щяха да са разнищили случая. Моя близка е от това село...

27

do 13 zozo

преди 4 години

зозо зозо колко си задръстен като банкинска тиква,сите само с ушите приемате-бсп са лоши щото така казаха медии, баце и антураж, баце е убав щото пак така казаха медии баце и антураж. Ми не щеш си впрегнеш мозъка да мислиш да гледаш по дела а не по думи. Ми 10г тиквата работи за бизнеса за себе си да векува и за чуждите господари им раздава държавата да го крепят и ти харчи паричките за тях, за дпс че гласува с тях закончета,за чиновници че са негови хора и го крепят, мноого си загубен шъ знайш.

26

Анонимен

преди 4 години

Да бе, в село се разболяли. То ясно, че някъде по гари, автобусли, се е случила случката. Инкубационният период е най-често 4 дни казаха, рядко 14 , а в някакви минимални случаи и повече.

25

Анонимен

преди 4 години

До 23Умни приказки, ама без информация. Знаеш ли инкубационния период(т.е. често без симптоми) на този вирус? 2 седмици или 14 дни. Ако някой е заразен на 1.3, днес спокойно може да няма симптоми. Тези възрастни хора, за да отидат с пневмония в бая напреднала фаза в Пирогов, са болни от бая преди 1.3 и определено са били заразни. Вече е интересно откъде са заразени те, защото синът им работи на гара Илиенци и не е заразен.За сравнение грипът е с инкубационен период примерно 48 часа.

24

Анонимен

преди 4 години

Бабите на мегдана се чудят откъде втяхно село дошъл вирус.То един пътв годината мине заблудена офца,тасега стават за резил пред свето.Десетчовека и ги поразило болест.Излагацияна стари години.Това веке, ще се помнии ще ги срами.

23

до 23

преди 4 години

Ти какъв си, комунист ли, увреден по рождение ли, след рождение ли, що ли.

22

тигъра

преди 4 години

До Абе...И лятото ще го има.

21

Анонимен

преди 4 години

До ДодоА твоите постижения какви са?Ти по-симпатичен ли си от него?

20

Значи

преди 4 години

внимавайте сега. В София не е установен коронавирус. З София неса приложими по-строгите мерки. Мерките ще се прилагат за село Василовци. Не създавайте паника.

19

Карта

преди 4 години

Човек като гледа световната карта за корона вируса, вижда, че в Сингапур няма нито един починал. Във Виетнам е същото. В този регион броят на излекуваните расте. Корея също намери начин на лечение.Необяснимо е , че европейските страни май не се интересуват от техния опит. Всяка страна открива топлата вода за себе си!

18

ПроСоТо

преди 4 години

браво!..Сега да ги дадат на БАБХ!......"Нещо странно",поздравления за забележката!

17

Нещо странно

преди 4 години

се случва в България - случаи на коронавирус се откриват в малки населени места със затруднен достъп и при самотни възрастни хора. Какво е обяснението. Нима вируса е "покълнал" в България и не е внесен отвън? Тук ли е възникнал? Какво е обяснението на епидемиолозите? Защо никой от контактувалите с болни не е заразен?

16

Додо

преди 4 години

До ЗозоМен ме кефи как като някой критикува Баце Тиквун, *** се радват и от кеф тичат да мастурбиpат в кенефите! Това, че той е по-симпатичен от тях, всъщност не е голямо постижение за него! Все едно да е по-симпатичен от една огромна купчина прясна животинска тор, заобиколена от облак мухи!

15

Анонимен

преди 4 години

Те нестига че хората са безработни гладуват по селата та и най нахално ги преврьщат в затворници!

14

АНТИ

преди 4 години

Коронавирус...с корона вирус,тук неподготвени ни хвана,а *** ще даде пак фира,спасение за него няма !

13

паника

преди 4 години

Толкова е многа бройката на заразените че тиквите напьлно изтрещяха!

12

Легендата

преди 4 години

Затваряйте всичко днес, утре ако излезе късно ще затварят роднините ви в ковчези. Пикаем и на смешната ни икономика отглеждаща търтеи.

11

Зозо

преди 4 години

До червен каскетАбе то и Боко не е стока, ама БСПто са за трепане. Кефи ме как Боко мачка *** от БСП.

10

Анонимен

преди 4 години

ЩОМ В ОТДАЛЕЧЕНО МОНТАНСКО ЗАБУАНО НИКОМУ НЕИЗВЕСТНО СЕЛО Е СТИГНАЛ ВИРУСА, СМЯТАЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧВА!ТЕ НЕ МОГАТ САМО ДА РЕГИСТРИРАТ СЛУЧАИТЕ!

9

червен каскет

преди 4 години

До ЗозоАхааа, ти се надяваш, че като си от ГРОБ и няма да те гепне!