12

Анонимен

преди 4 години

Изобщо, а *** изобщо не ми дреме за измисления Бг бизнес. Тоя бизнес ще съществува докато има ощедебили, свършат ли той е фалирал

11

Анонимен

преди 4 години

Мдааа, късметлиите ще умрат бързо от вируса а останалите бавно и мъчително от глад като останат без работа и пари заради срива на световната икономика.

10

Gogo

преди 4 години

Така ще е докато за всеки заразен има пресконференции от какви ли не щабове... пълна измислица. По-малко медийна паника по добре за всички. Вируса не е толкова злосторен колкото медиите и заразата която те разпространяват.

9

Анонимен

преди 4 години

Пу ПУ пу! Корона вирус да не хвана дано !

8

SWAN

преди 4 години

Що да го плаща държавата /ние/, като всичко иначе ще се прехвърли на потребителите /ние/. Значи все сме ние, но с тези прехвърляния ще стане Х няколко пъти :)))

7

Анонимен

преди 4 години

Като се каже бизнеса,като че ли товае друга планета.Има няколко приближени на правителството псе,вдо му,т,,ри,които са все на загуба.Лукойл ,ковачкицветелини и *** и пульо.Има друг тип,който го рекетират и е рехав,прояден отмолци.Частни самоделки за оцеляване,някое магазинче.Болниците са извратентърговски субект водещ до убийства.Е,къде имаме бизнес???Къде???

6

Анонимен

преди 4 години

Бизнес мсрка бг си е чиста далаера и тарикатлък. Дойде му май вече Видовият ден. Кой разбрал, разбрал. Ще има и проверка кой как е усвоил м. ат. ер. и. ала. При нужда - поп равит елни изпити от нулата.

5

Анонимен

преди 4 години

Абе тия от Баш бизнеса не разбраха ли или се правят на неразбрали че дойде време да дойдат на нашия. Сега ще разберат как се живее с 500 лв на. месец. Как с тези 500 лв се плаща 100 лв ток 200 лв парно и 80 лв вода. И най важното ще разберат къде се,,, рат гладнит.

4

Хххх

преди 4 години

Пандемия е! Бизнеса или ще оцелее или ще фалира! Държавата трябва да се грижи за болните и да спре разпространението на болестта! Всички пари трябва да са насочени към болниците! Мастите бизнесмени вече са скътани по къщите си!

3

йаа

преди 4 години

Щом такъв вирус създава световна криза не ми се мисли какво ще стане ако избухне 3-та световна война. Сигурно цената на хляба ще е 100 лева

2

селтак

преди 4 години

Бизнеса да не продава една пържола за 10 лв. и една ракия за 5 лв, защото корона вируса няма да свърши за него !

1

Анонимен

преди 4 години

Парите не се губят. Ако не отидат на едно място сега ще отидат на друго по-късно. Това е като закона за запазване на енергията.