18

решение

преди 4 години

Те са свободни да си отварят,ok. Но всеки, който има нещо м/у ушите би се въздържал да ходи точно сега на постановки. Няма толкова да опростеете, ако не се обогатите точно сега с някоя постановка, спокойно. Всеки си решава сам!

17

Анонимен

преди 4 години

ТВА НЕ Е ДЕМОКРАЦИЯ, АНАРХИЯ!БОЛИ МЕ ,Ч Е СМЕ ТАКИВА *** - ОНИЯ ХАСРЕД ВИРУСА ХОДЯТ НА ШИПКА, ТИЯ СИ ОТВАРЯТ ТЕАТРИТЕ... ТО ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА...НЕСЛУЧАЙНО СМЕ БИЛИ НАКАЗАНИ ОТ НЕГО ТИЯ 500 Г. - МНОГО СМЕ БИЛИ ГЛУПАВИ ЯВНО..КАЗВАМ ГО С ОГОРЧЕНИЕ!

16

Анонимен

преди 4 години

ОТВАРЯЙТЕ, АМА ПОСЛЕ ОЩЕ ПО-ДЪЛГО ЩЕ ВИ СТОИ ПРАЗЕН САЛОНА...ЩОТО ТО ЛАКОМИЯТА Г.З ГЛАВА ЗАТРИВА - УМ ЦАРУВА, УМ РОБУВА...А ДАНО СЕ НАПЕЧЕЛИТЕ , ДЕ...

15

анон

преди 4 години

парата е по-силна от разсъдъка... ще страдат тези ама... сефте...

14

Анонимен

преди 4 години

който иска да ходи на театър, всичко е въпрос на осъзнатост

13

Анонимен

преди 4 години

Това сериозно ли е или е няква подранила първоаприлска шега ? Гракнаха тези ми ти актьори даровити и успешни и постоянно пияни и надрусани и хоп щабът се огъна. Ми да, актьорчетата ни да са доволни, че тва его как се храна. Ако в тая държава има хора с по 2 грамамозък ще ги бойкотират. Те така или иначе умират млади от цироза (по обясними причини), ама защо и ние да не се изпозаразим като се натъпчем в театъра. Наистина нямам думи вече, едно правилно решение взеха и се изплюха отгоре му

12

Анонимен

преди 4 години

По всяка вероятност никой не я взима насериозно тази КуРона. Те така бяха и Италианците докато не се запалиха тотално. Сега се чудят как да се изгасят но пожара е взел такива висоти че спасение няма. Кои Умници разрешиха да се събират тълпи на едно място. С колко грама мозък са. А кои са тези които ще отидат на театър и кино когато около тях бушува пожар. Те с колко грама мозък са.

11

Артистично

преди 4 години

Да ходим на театър с маскарадни маски , ръкавици и костюми - това ще бъде наистина забавно и ще ограничи възможността за зараза.

10

Анонимен

преди 4 години

Ех тоя "щаб " не може да откаже на онова л'еке Мутафчиев!Интересно кои ще е виновен после?

9

Мерките

преди 4 години

Да обхванат всички места, където се струпват хора, особено болни - аптеки, болници, стоматологии, но най-вече местата, където се предполага че вируса е започнал - Илиенци, старчески дом или друго.

8

Анонимен

преди 4 години

Точно сега, когато се увеличават случайте, точно сега отварят и как отварят, нали има решение да не се ползват салони на закрито.

7

Мерките

преди 4 години

които щабът предприе бяха не пропорционални. Не е нормално при 4 случая да затвориш ВСИЧКИ кина и театри без предварително да си осигурил поне минимален доход на хората. После, когато установиш 3 града в страната с регистрирани случаи да пуснеш ВСИЧКИ деца на училище и да отвориш ВСИЧКИ театри и киносалони. Трябва да има някаква логика в мерките и градация. Примерно да - в градовете където има корона вирус слагаме карантина -училища, детски градини, театри киносалони затваряме и плащаме заплати

6

Анонимен

преди 4 години

Кой ще отиде, това е въпроса. Те да си отварят. Илиоти.

5

Зозо

преди 4 години

Да затварят всичко и ядене и пиене 2 седмици. Всички ще са доволни :)))))))))))))))))

4

АБВ

преди 4 години

Даааааа, човешката алчност и простотия са безгранични!

3

Анонимен

преди 4 години

А кой ще ходи ? Вие сте като плъхове

2

АБВ

преди 4 години

Една от мерките и може би най - важната за предотвратяване на заразяване с COVID 19, е да не се събират хората на едно място. Но парите изглежда са по-важни !Или и артисти и зрители са безсмъртни?

1

Анонимен

преди 4 години

Другата седмица ще затвори.