6

Skunka do -#1

преди 4 години

***, през лятото.

5

Анонимен

преди 4 години

Пульо май ще размине само с уплаха... Мачът няма да се състои. Само чалгаджийката Андреа не знам кво ще прави, тя сигурно вече беше планирала парите - еди колко си за нови цици, еди колко си за джуки и т.н.

4

до 1

преди 4 години

Кой освен Боко е казал, че пика се очаква да е септември? Аз такова нещо не съм видял, това са измислици на Боко и на генералчето с униформата, дето от месец не е прал вероятно и ще завъди в нея някой нов и по-опасен вирус от короната! Те нашите са толкова спрели, не могат да намерят нито кой е заразила хората в Плевен и Габрово, нито в София, изобщо не знаят какво правят, обаче прогнози ще дават кога ще е пика на епидемията хахаха

3

Анонимен

преди 4 години

Хайде сега отложете мача и вече да ви серааааа на бокса в тежка категория.... ще чакам 6 години Кубрат да се бие със световен шампион, след Кличко и накрая *** работата. вашта майккаааа..

2

АТАКИСТ

преди 4 години

Хърн кво се прави на ***- тоя жалък алчен ***?!!!Футболните мачове на стадиона на Тотнъм се играят пред препълени трибуни В МОМЕНТА на този стадион, на който трябва да се боксират двамата.Как да не му изхакаш една тачка в тиквата ми кажете?

1

Анонимен

преди 4 години

Кога ще отшуми бе празни кофи? Ноември ли, при положение, че казват пика е септември?