29

su

преди 4 години

Защо сестрите от снимката имат лепенки на челата?

28

Кандидат китаец

преди 4 години

Евала на китайците! Оборудваха с маски цялото население, даже на домашните любимци сложиха, а в герберастка България ще чакаме чак май за 20 респиратора!!!

27

КОМУНИСТ

преди 4 години

В 2020 ГОДИНА КОННА АРМИЯ МИНА...

26

СТАЛИН

преди 4 години

ПРЕЗ 1918 ЗАПОЧНА СВЕТОВНАТА РЕВОЛЮЦИЯ СРЕЩУ КАПИТАЛИЗМА.РЕШЕНИЕТО ДНЕС Е ПРОСТО СМЪРТТА НА ЕДИН БОЛЕН ОТ КОРОНАТА Е ТРАГЕДИЯ СМЪРТТА НА МИЛИОНИ Е СТАТИСТИКА.ПУСКАЙТЕ РАКЕТИТЕ!

25

Анонимен

преди 4 години

Борбата със стигмите и расизма, вместо с коронавируса, води до хиляди нови случаи всеки ден. Поредна издънка за кoмyнягите и глoбалиститe.

24

Ц>К>

преди 4 години

Гробар 11. Внимавай какво пишеш или коментираш.Трай си,бабо да не те стигне..

23

И ти да си първи

преди 4 години

До Танос

22

Анонимен

преди 4 години

Тоцилизумаб е хуманизирано моноклонално антитяло, блокиращо действието на интерлевкин 6 рецепторите. Използва се поради неговото имуносупресивно действие при ревматоиден артрит.Tocilizumab се продава във Франция от Roche Chugai под името RoActemra2. Интерлевкин-6 има роля в появата на възпаление при пациенти с ревматоиден артрит. Чрез предотвратяване на прикрепването на интерлевкин-6 към клетъчните рецептори, тоцилизумаб намалява възпалението и т.н.

21

Анонимен

преди 4 години

ТОЦИЛИЗУМАБ се казва лекарството.И вярно е излекуваха вече отписани пациенти вчера

20

Анонимен

преди 4 години

ТОЦИЛИЗУМАБ се казва лекарството.И вярно е излекуваха вече отписани пациенти вчера

19

Анонимен

преди 4 години

В Италия от три дни лекуват успешно болни от Коронавируса с усложнения с ТОЦИЛИЗМАГ -лекарство за ревматоиден артрит.

18

Анонимен

преди 4 години

Това се дължи най-вече на факта, че много хора се заразяват, без да осъзнават, че са болни. Тези случаи остават недекларирани, а това може да значи, че процентът на смъртност е колкото този на сезонния грип - около 0,1%----------Точно това се опитвам да ви набия в главите от няколко дни!Не се знае каква е смъртността от коронавирус, защото не се знае колко са болните, които не подозират че са болни! Накрая да не се окаже че грип тип Б е отнесъл повече хора, а цялата паника и истерия са били корона на простотията!

17

Анонимен

преди 4 години

Как се смятат тия %Аз да питам, са като имаме 7 болни и единия е починал - колко % е смъртността?

16

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Тук мнозина зоват за национална карантина.Добре. Да презположим, че я обявят. Стоим си 1 месец вкъщи. Болните се излекуват или умират. В България не остава нито един случай на коронавирус.Снема се карантината ... Животът се възстановява.И ... някой пришълец от някъде докарва нова вълна коронавирус. И всичко пак отначало.Не може да живеем постоянно в карантина.Имайте предвид и това, че вирусът повтаря !Сиреч излиза, че унищожаването му е невъзможно, докато не бъде открито лекарства

15

Анонимен

преди 4 години

Странното на испанския грип е че първите два случаи са регистрирани едновременно в един и същи ден - единият в Индия, другиат в Бостън. Още не е ясно как това се е случило - тогава не е имало авиолинии с които заразата за един ден да бъде пренесена от едното място до другото. Логичното е било испанския грип да тръгне от едното място и да стигне до другото след месеци при тогавашните начини на придвижване.

14

Анонимен

преди 4 години

"най-много случаи в Испания са регистрирани в Замора, където вирусът тръгва от църква. Там местният свещеник настоява болестта да се бори с вечерни молитви в девет последователни дни - в чест на свети Роко, покровител на чума и мор. Това включва вярващите да целуват мощите на светеца."Ами днес Неофит призова да продължат службите в църквите, защото Бог ги пази и само с молитва ще преборим заразата. Явно много сме се поучили от испанския вирус.

13

От Посолството на

преди 4 години

До ПроСотоСАЩ, вече сведоха ли ви името на новия президент ?кой ще е Пантофльо 2 ?

12

През 1918

преди 4 години

имират милиони само спред евреиската преса в САЩако разровите Европейските вестници от 1918 и дума не се споменава за никава пандемияОсобено пък в Испания - Испания не участва в 1-вата световна и там хората водят съвсем нормален живот 1918, когато според евреиската преса в САЩ трябва да умират с милиониТези "епидемий" евреите ги измислят всеки път преди да ни ораганизират поредната "икономическа криза" - за свеки случай - да имат оправдание да изкарат танковете по улиците

11

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво е научил света от испанския грип,ама големия български лечител Петър Димков като поручик в армията по време на първата световна кога е върлувал грипа и дизинтерията които са убивал милиони Димков е карал войниците си задължително да консумират чесън,лук и да пият по 50-100 грама силна ракия и никой от неговите войници не се е разболял.Даже Димков на сутрешната проверка и карал всеки негов войник да показва,че разполага с чесън и ракия ./

10

Ужасите

преди 4 години

Бай Доналд да пуска атома над Китай, за съжаление друго спасение няма