67

Тъпо

преди 4 години

Така. Гледам, че доста хора плюят по лекарите. Били длъжни да работят при всякакви условия и не знам си какво. А бе, нали се сещате, че ако тези лекари и сестри действително работят без предпази средства има много голям шанс да се заразят. После ще се разходят по улиците и ще заразят и други хора. А когато излязат от строя кой ще Ви лекува?

66

Анонимен

преди 4 години

Сестрите имат нужда не от пари, а от лекарства за лечение на психозите си, антиобществените прояви, неадекватните си искания.

65

Анонимен

преди 4 години

Лекарите и сестрите първи ще избягат от епидемията, ще дезертират от службата, ще поискат по един милион долара за да се върнат и само с полиция и военни ще могат да ги завърнат обратно. Дезертьори, рекетьори и сребролюбци.

64

Абе тия

преди 4 години

за заплати реват сега,за маски!Я марш,бе!Като не ви харесва,не само си подготвяйте оставките,а ми и си ги подавайте!Като нещете,вие да работите,ще си внесем лекари!

63

Гост

преди 4 години

Няма маски, това цъфня още преди 10 дена ,а държавата го проспа.Спекуланти изкупиха количествата по пазара и сега се точат за пир.И какво направиха службите ,които се хранят с парите на данакоплатеца ?! Спят такава е реалността в нашата родина.

62

Анонимен

преди 4 години

Амон Ра клекна ли на психясалите сестри или ще им плаща по 600 лева да ни лекуват?

61

изменници

преди 4 години

Тези действия показват, че напразно държавата е харчила пари , за да ги учи. Какво означава не са готови? Ами това е риска на професията. Това е все едно войниците на фронта да кажат: Ние бяхме до тука, не сме готови да се бием за държавата си. А може би изпълняват политическа поръчка? И двата случая са предатели , а никой не обича предателите.

60

Предпазните

преди 4 години

средства, които носи медицинския персонал не е толкова да предпазва него - както разбрахме вече маските НЕ ПРЕДПАЗВАТ ЗДРАВИЯ ОТ ЗАРАЗА - а защото общува и с болни и със здрави, ако случайно се разболее да не разпространи вируса сред здравите. Затова медицинските лица носят маски - не от глезотия.

59

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусът не е по-опасен от грипче. Само 3 процента от персонала ще се разболее по-тежко. Има малария, има други болести. Слави Трифонов ви каза, че сте заблудени, за да не се занимавате с Барцелона, с далаверите на политиците. Вервайте му на Чалгаря. Безопасно е и няма нужда от маски и грим, за да се крием от безопасния вирус.

58

Анонимен

преди 4 години

Отбноснос мнението за военизиране на болниците и лекарите:Теоретично може за тези които се водят на военен отчет -да бъдат привикани на мобилизационен сбор. Иначе забрави.

57

Анонимен

преди 4 години

Мда, много старци ще умрат. Това е неизбежно рано или късно.

56

Анонимен

преди 4 години

Хм, Вие лично колко дела за лекарска небрежност сте завели и спечелили? Или не се ангажирате с искове тип causa perduta.

55

Лекар

преди 4 години

Да дам съвет, че Годжи блещи само празни приказки. Купувате спирт от аптеките, това поне го има. Загрявате 50 грама вода и разтваряте лъжица желатин, после прибавяте към 300 грама спирт и се получава желиран спирт- това е т.н. дезинфектант за ръце. Търкате през 20 мин. и няма грижа. Един литър дезинфектант ще ви излезе около 7 лева.

54

Кътю

преди 4 години

Предричам бити в бели престилки. Някой хора не си поплюват. Да са упрягат и да бачкат тези търгаши във бели престилки.

53

Анонимен

преди 4 години

Да обявят болниците за военни учреждения, да се мобилизират всички с медицинско образование, а самоволното напускане на поста да се смята за престъпление срещу човечеството.

52

Венчето

преди 4 години

Сяка работа си има рискове. Да не са ставали медици кат ша ми са покриват при всеки дребен проблем. В другите държави бачкат медицинските сестри по 24 часа да спасяват хората. Това е техен дълг. Длъжни са

51

Станчо

преди 4 години

Това са едни изнодвачи и не ги интересува човешкия живот. Дан са помагали хипократска клетва кат не им изнася заплащането. Затвор за тях родоотстъпници. 700 лв за медицинска сестра дан са малко. Жената на такачния стан в Хасково земя 600 лева и ни стигат. Я малко по скромно

50

Анонимен

преди 4 години

Сега ще се разбере, че здравна система няма отдавна в България. Далавери има във всички болници, лекарите искат да им се плаща под масата. Едни защитни облекла и маски не могат да се осигурят. Чета по-долу, че имало само 6 случая. Наистина ли си мислите, че са само 6. Прави са сестрите и лекарите, че искат да напускат.

49

Бонго

преди 4 години

До Туню БордюраКва клетва бе, бордюр!? Изпрати жена си тогава да е мед. сестра в болницата! Клетва ще ми споменава... Клетва курбан да стават, никой не е давал... *** с чукундура...!

48

Вижте сега

преди 4 години

Ананиев си е счетоводител - той вижда десет маски и пише в тефтера - десет маски. Не е доктор за да означават тези маски за него нещо като спасяване на здраве или живот, те са просто една цифра, а дали им е минал срока, дали трябва да се сменят, къде ще се събират, как ще се унищожават...и въобще какъв е смисъла за тези неща не му е ясно. Важно е че са десет и че държавата няма да плаща.