6

...

преди 4 години

Три неща се случват постоянно в тази държава. Арсенал да гръмне, Бахаров да го хванат пиян и дрогира, малкия Бербатов и той с наркотици.

5

До 1

преди 4 години

Първо това е производство, в голямата си част ръчно и второ - с взривни, отровни и силно опасни материали по целия спектър на транспорт, сглобяване, тестване иотново транспорт.Съдейки по състоянието на държавата, столицата, мениджмънта и по-специално - номенклатурите, командващи всички държави предприятия - какво очакваш, резултати от 27-ми век?

4

Казанлъчанин

преди 4 години

Ало.........., не е авария, а взрив. Два цеха са срутени...

3

Анонимен

преди 4 години

Щом "Арсенал" АД Казанлък е в списъка на стратегическите обекти и дейности от значение за националната сигурност, защо не се полагат грижи за технологично превъоръжаване на производствата и осигуряване на безопастност при работа?До кога ще загиват хора? Кой ще отговаря? Или за пореден път ще се удовлетворим от приказките на Мъжо ", така че да сме много единни и дисциплинирани."

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Ми каквито има в България.... не е като да е голям избора.

1

Анонимен

преди 4 години

Абе какви хора назначават на работа в Арсенал? Като част от ВПК и работещ в сферата, направо се чудя, че толкова често има инциденти в Арсенал...