64

Justice Defense

преди 4 години

Не е случайно че ислямската държава с най-агресивна терористична расистка анти-семитска анти-християнска престъпна политика която напада и заплашва с унищожение други държави и цялото човечество затваря и избива мирни протестиращи християни и евреи чрез корумпираната терористична група управляваща държавата и клевети с лъжи и планира унищожението дори на Божи избран народ Израел не е случайно че е под Божия гняв и проклятие и това е само началото на бедствията ако не се покая за злите си дела

63

Анонимен

преди 4 години

Световните медии писаха, че иранците си спретнали челиндж - обижи оградата на джамията, докажи, че не те е страх. И сега така безстрашно се тръшват болни!

62

До 72

преди 4 години

Е ти си кратунист, четеш от "изворите на свободното слово" - руски и турски. Пък и си разкриваш с това про-ориенталската настройка... Колко лесно успяха да ви дресират огромното мнозинство в кратунистан сляпо да вярвате на пълни простотии и неистово да отхвърляте факти и доказателства. Бихте повярвали на сайт наречен брадва или секира, но не и на институт "Робърт Кох". Затова преди стотици години Ян Хус възкликнал - "о свещена простота". Този страшен вирус на ликуващата простащина върлува из Бг.

61

Анонимен

преди 4 години

д веле щом пише ова е чиста пропаганда на веле изобщо не вярвам аз чета руски български турски сръбски новини таква статия нема

60

Анонимен

преди 4 години

И аз не разбирам, за какво пускате статии за Иран, при положение, че в България вероятно ще стане същото? Нали не си въобразявате, че разполагаме с каквато и да е защита от вируса? Нямаме вентилатори, нямаме ECMO машини, нямаме достатъчно легла дори за обикновените пневмонии. Болниците бяха пълни уж заради грипа. Да се пускат тия пропагандни статии колко е гадно в Иран, при положение, че тук е също толкова гадно е пълен абсурд.

59

Анонимен

преди 4 години

с иранците сме една боя. не знам как и защо в детайли ама познавам доста и като нищо можеха да са българи. това са персите де инак имат много тюркси племена и афганци с триъгълни кафи, подшиляци. та за едната кръв. ако те го отнасят мощно и наш ще ни жегне.

58

kaputt

преди 4 години

В тази катастрофална ситуация за страната ни медиите не пропускат да пропагандират неща които не ни засягат ВЪОБЩЕСлед 1 седмица отделенията ще са пълни и само тогава ще видим напрактика как се развива вируса и какво причинява и колко ще оцелеят

57

741

преди 4 години

До Анонимен #29Re: Най вероятно като ги пратят в дупката отиват си карат другия живот с девицитеНяма място за злоба и ехидност тука.

56

Ужас

преди 4 години

Всъщност такъв вирус не съществува, а става въпрос за социален експеримент с глобални мащаби и неясна цел

55

Истината

преди 4 години

Евреите направиха така, че бялата раса да е най-застаряващата раса в света. Коронавирусът поразява предимно възрастните хора. Не само, но предимно. Факт е, че белите хора ще го отнесат най-здраво. В момента използват паниката от вируса, за да пробутат още милиони бежанци. Голямата подмяна е в ход! Следва икономическа криза - по-големи печалби за богоизбраните, по-голям контрол над неселението. Повече болни = повече зависими от лекарства. Кога ще ни дойде ума, че Той беше прав?

54

Анонимен

преди 4 години

До ТонкатаВ Полша военния им министър също е болен от корона вирус.

53

Анонимен

преди 4 години

Всеки който е с Русия е зле. Страда от глад, диктатура, болести, скoтщина, религиозен екстремизъм.

52

Анонимен

преди 4 години

Незнам за Иран, но за щастие в България коронавирус няма. Питайте Радеф-шипката.

51

Анонимен

преди 4 години

До Опитай се да мислишТи вярваш ли на официалните данни? Нито една държава няма да ги даде,защото се всява паника,би означавало,че властите са се провалили. Идва искуствения интелект,който ще замени хората,не сме им нужни толкова много.

50

Анонимен

преди 4 години

Ва тниците да помогнат на братята иранци.

49

Анонимен

преди 4 години

Така може да пишете и за Северна Корея....пълни глупости

48

Анонимен

преди 4 години

Тези сега като тръгнат към границите ни и ще стане "забавно". От еврозелките получхме само потупване по рамото и мазна уснимка за пред камерите.

47

Анонимен

преди 4 години

"огледаи се *** мозък !!!"Про стак марш обратно на печката.

46

Леле

преди 4 години

Пък във фейса циркулира видео как вярващите иранци се снимат горди как облизват някаква гробница ... да се спрат полетите от Иран към Европа ВЕДНАГИЧЕСКИ!!!...

45

Ценител

преди 4 години

Оооо, щом в Дойче веле пише така, значи обезателно е така! Няма как да е иначе. Ко? Не!