35

Нищо ново

преди 4 години

А кой ликвидира предприятието за медицински предпазни средства в България? Гешев ще каже ли нещо по въпроса.

34

1

преди 4 години

До Реалист,иначе,ще умрат ,като мухи.

33

Реалист

преди 4 години

Османската империя продължава да се грижи за своите бивши поданици.

32

Генерал Коронавирус

преди 4 години

България, която беше на светлинни години преди Турция в здравеопазването сега внася от там най-елементарните медицински предпазни средства. Благодарим г-н Борисов за "грижата".

31

Браво.

преди 4 години

Те.

30

Анонимен

преди 4 години

До Вежливия ЛосТой Баце нали знаеш какво ще ви прави пак на следващите избори вас , червените отпадъци Ще има пак рака така так ...

29

Вежливия Лос

преди 4 години

Директно от фабриката на БАЦЕ! В Турция я наричат фабриката на Бойко. Текстилна.БАЦЕ оди на връх 3 март да опече далаверата лично!

28

Изтървахме коняяя

преди 4 години

На харизания кон, не му се гледат зъбите. /Конфуций/Чести и почитания.

27

кръпел

преди 4 години

къде ни е държавния резерв ???има дръжавна агенция държ резерв ..хиляди заплатаджии ...и празни окрадени складове

26

Гост

преди 4 години

Тези средства са дарение или плащеме?! Защото това никой не го казва.А и дори да плащаме пак си е помощ тъй като западните ни партньори отказват да продаваткамоли да дарят.

25

Менто

преди 4 години

Бой се от данайците, дори когато идват с ...... !

24

T

преди 4 години

До BbbbОтворко клавиатурен, много си смел по коментарите и искаш други да се жертват за комфорта ти. На такива като теб трябва да им се цепят кратуните. Да ви лекуват разни певачки и инстаграм селебритита. Това заслужавате. Нагла пасмина.

23

Бравус2

преди 4 години

Турска помощ за "съседката" точно като помоща с ваксините преди няколко години . Някои хора не се научиха ... или келепира с комисионните е голям.

22

Бравус

преди 4 години

Браво на Турците . Така се търгува с будала съсед. Продават си некачествената стока родно производство а с получените пари ще си купят качествени маски и защитно облекло от Западна европа . Всички, дори и в Турция знаят че турските ефтини ментета понякога са по калпави и от китайските ментета .Ама иначе , браво... ашколсун.. машала .. хем бизнеса им потръгна на чаалмите , хем няма нужда да заделят допълнителни пари от бюджета си хем и осугуряват адекватна защита за гражданите си

21

Ашкусун на комшиите

преди 4 години

За кой,ли път ни спасяват турците.То не са мигранти,корона,плодове,зеленчуци всичко чашки за кафе,ако щете.

20

Доктор Хаос

преди 4 години

До BbbbОбяви се за доброволец, патриотино. Или само пред клавиатурата си смел и раздаваш правосъдие . Голямо си юначе на коментарите . Жена ми е медицинска сестра и лично съм виждал мизерията в болниците . Герберастките ти господари от години точат пари от здравния бюджет а болниците са оставени под мунимума бюджет от 1990. Как очакваш да лекуват ? С голи ръце ли ? Май забрави че и до сега болните са принудени да си носят консумативите щото в болницата НЯМА ... На приказки много лесно става .

19

Анонимен

преди 4 години

Някой знае ли дали ние въобще имаме държава и какво прави премиера освен да се вози на Жипката?

18

Анонимен

преди 4 години

Толкова паламби на Султана направи, а само един камион маски...Срам.

17

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на Турция и да видим, че пак не сме готови.За този вирус се говори от близо два месеца, а нашите тук си драпат макарите.Чак когато и в България откриха заразени, започнаха да говорят, че има проект за защитни облекла. Вместо досега да бяха поръчани, готови и по складовете на болниците.Цялата ни работа е след дъжд качулка.

16

Ебасси

преди 4 години

Това от КапалъЧаршия ли го напазарувахте ? По ефтино нямаше ли ? Нещо от Китай ? Или произведено от Северна Корея ?