18

Гост

преди 4 години

И нека голямото крадене да започне сега!Искам да обърна внимание на следното.Корона вируса е вече в главите на всички и са уязвими най-вече възрастните хора,а младите не са,защото един стар модел съзнание не отговаря на времената в които живеем и виждате младите колко са различни и какви други неща ги вълнуват.Време е да се изчисти вселената от старите модели.Който преодолее паниката и страхът ще живее,а също така и промени начина си на живот и погледне в друга посока различна от парите.

17

Shark

преди 4 години

А такаааа, ето го къде е ключът за бараката. Едни 25 млрд ще бъдат "усвоени" и вируса ще си замине.

16

House M.D.

преди 4 години

Обикалящщата софийските дискотеки най-после си призна, че става дума за пари!

15

Анонимен

преди 4 години

От време на време като изпляскат едни милиарди- за банките, за султана, за зелената сделка, сега за короната... Как ги напечатват, какво ги правят ама ги вадят едни милиарди....

14

Анонимен

преди 4 години

Малките фирми предполагам ще кандидатстват за фонда по програма и ще си вземат финансирането след около 2-3 години... :)

13

Анонимен

преди 4 години

Още лъжи и пари за крадене.Страните сами се оправят.Хубавото е че ще разберат че могат сами и никога ЕС не е бил друго освен сделка за пари.И след няколко годинки Англия ще ни се вижда добър пример.

12

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Затова и тук решиха да не крият повече, че няма болни. Иначе нямаше, нямаше, но като казаха, че се отпускат пари и хоп и у нас вече има болни.Не че преди не е имало.

11

мишо бирочето

преди 4 години

ботолиновата мадам даде и стотици милиарди на консултанти на бундесвера ама нямаха накрая един самолет да лети. бетер от поркича. да и се доверим ли сега за корона вируса. сигурен съм че сме в сигурни ръце. а резервни чаркове за дойчистанските фирми в африка и арапистан колкото искаш. чекат на границата само да отворят след като загробят белите хора.

10

Е сега вече

преди 4 години

като има еврофондове за "усвояване" ще се появят и короновируси у нас за лекуване. Даже и частните болници ще се включат.

9

Българина

преди 4 години

Интересно че когато в целия ес фермерите стачкуват или пенсионерите емигрират към по евтини дестинации или просто се самоубиват, фондове не се събират. А се събират да направят оборота на 10 концерна, немски и френски. Нещастници! А бежанците що пари изхарчиха!!!! Това е прокълнат съюз. Сами ще кажа че 100 г преди ес хората също са пътували из цяла европа без визи и са търгували

8

Факт

преди 4 години

Не само болници трябва да строим спешно, а и затвори трябват спешно. Май няма нито едно читаво предприятие или фирмичка , които да не са правили далавери ! Където пипнеш - далавера, кражби на пари, фондове, активи, материали...... Ужас !!! Трябват ни 200 Гешев-ци , ама сигурно малко ще са !

7

Анонимен

преди 4 години

Тези нулите след 25 ги нямат за нищо. Чудя се колко време ще отнеме да ги напечатът ...

6

Факт

преди 4 години

Ще създадат фонд, ЩЕ се съберат на края на месеца да решават какво да правят с парите, ЩЕ мислят с *** си глави как да харчат още пари , ЩЕ ......, и ще минат 2-3 месеца докато нещо направят ! А дотогава ЩЕ измрат доста европейци !!! Еййййй, чиновниците в Брюксел , по-*** сте и от брюкселско зеле ! За нищо не ставате , само за въжето на площада !

5

noFreeman

преди 4 години

как няма да се справи Англия, та тя е една от най-богатите страни в света... 700 години краде и безчинства по земята пълни хазната си с чужди ресурси... сега всичко е узаконено и естествено ще се оправи. Тя беше в европейския съюз не като донор а като ***... и тъй като другите 4-5 паразита взеха да я изтикват от цукалото тя излезна... евро-народите са много наивни и неподготвени (както се вижда за заразата)!!!

4

Анонимен

преди 4 години

Дано тази Фондерка затвори тованедоразумение,като съюз от алчнилицемери и циници.Един трилион... ище ми орави фонд.А трилиона за немците.

3

Българина

преди 4 години

ЕС е по зле и от ссср все едни пари се набират от някъде и отиват на някъде, а възрастта за пенсиониране навсякъде расте ли расте! А пенсиите в целия ЕС вървят към усредняване, а средната класа към изчеване. Една брюкселска клика администратори симулираша дейност с гръмки цифри БЕЗ РЕЗУЛТАТ! Типичен комунизъм! Долу скапания ЕС! Ще видите че Англия ще се справи по добре без фондове

2

Анонимен

преди 4 години

Да, сега вече наште ще кажат истинския брой на заразените! Колкото повече заразени - толкова повече пари от ЕС.

1

Анонимен

преди 4 години

Бойко Борисов харесва това.