30

До taka e

преди 4 години

В Италия е 12-18 градуса, сега се затопля, но с флуктуациите температурите са подобни на тези у нас. В Ухан е същото. Австралия е по-голямата въпросителна, но и там лятото отминава. Този вирус е гледан от стотици специалисти, ако в устройството му имаше нещо толкова плашещо, все щяхме да знаем.

29

Заради топлата

преди 4 години

Зима се случва всичко

28

taka e

преди 4 години

До До 65Така е, но защо тогава в някои топли държави също броят на заразените расте? Пък и температура в Италия колко си мислиш, че е? Допълнително ако толкова лесно умирал тоя вирус защо са нужни всички тия дезинфекции със специални препарати. Май не е толкова елементарно. 30 градуса и няма вирус. Пък и нали уж вирусите не са живи организми, какво значи да умрат.

27

коронавируса

преди 4 години

Дайте статистика за другите вируси колко народ са болни, лежащи и умиращи! Да не излезе че от короната умират по-малко хора отколкото от другите грипове.

26

Зозо

преди 4 години

Испанския грип 1918г. е уморил 130 милиона души. Короната поне поваля само дрътите ***.

25

бхй

преди 4 години

Носете маски на обществени места.....

24

Анонимен

преди 4 години

Gogo,За по-сложни случаи ходя на консултации при д-р Гугъл, освен това имам абонамент в новия PubMed. 95% от лекарите в България не знаят какви са противопоказанията на лекарствата, които предписват.

23

Gogo

преди 4 години

За какво ходят във болниците като може да питат във форумите. Всеки е доктор и всичко знаем

22

До 65

преди 4 години

Топлото време навън спомага за "смъртта" на тези вируси. Респираторните вируси имат липидна обвивка, която не се повлиява добре от високата влажност и температура през топлите месеци. Става въпрос, че ако болен чрез кашлица го изхвърли във въздуха, той ще умре по-бързо и ще зарази по-малко хора. Така постепено ще отмре.Всички вируси по бозайници харесват температура от около 37 градуса. При 42 и нашите, и техните белтъци се денатурират.

21

Анонимен

преди 4 години

До 18Тя и пекинската п..атица беше на Шипка

20

Анонимен

преди 4 години

А тези 89 с колко още са контактували и така по веригата............... Сметнете си го сами. има много повече заразени от това което се представя

19

До 22

преди 4 години

Ти спинозен ппокойник, ше ти ядем житото.

18

Анонимен

преди 4 години

До 18 АнонименБързо си пишеш плюсове Пендир !Но това няма да те спаси от коронавируса. Вече те е хванал и ще се възнесеш

17

До до 18

преди 4 години

А може и червей да те прегризе през кръста и грибар утре да ти се смее лт два метра височина докато ***.йка ти студен те целува.

16

Анонимен

преди 4 години

До 18 АнонименОт рано днес се открехваш но до довечера всичко може да се случи. я кола да те блъсне, я падне нещо от някъде, нещастен случай и т.н.

15

Анонимен

преди 4 години

Най уязвими са в софия наркозависимите сороскигендари. Ще се преселят скоростно в "великите ловни полета" на индианските духове. Приятно пътуване. Няма да ни е тъжно

14

Анонимен

преди 4 години

Това е резултатът от Похода на румен радев ветото, пренебрегнал забраната за масови мероприятия. Румен радев е ***!

13

Анонимен

преди 4 години

Умре мерака на Мисирков,да мине метър и да граби с пълни шепи.Лакомията накрая излиза през носа.Как ще бърше съвест,като гледатолкоз народ болен и умиращ.Ето вирезултата от болница- Търговско д- во.Белият търговец е равнопоставен убиец. СЕСТРИТЕ СА ПРАВИ - ДА СЕ НАЦИОНЛИЗИРАТ ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ!!!

12

ЕС комисия

преди 4 години

Мале..трагедия!Ами сега?Фалит и помощи не е удачно..Все някой трябва да плати

11

65

преди 4 години

Току що прочетох,че вирусът ,,живее" най -Добре при температура около 37?А някъде четох че най страшното ще е до април ,и през лятото-край.Някой май пише глупост