10

сексолог експерт

преди 4 години

а да питам . със секса как ще бъде ? дистанционно и виртуално ? на ръчна ? предпазни средства - маска на едноокия ?

9

Анонимен

преди 4 години

до Цар Освободител,Краят на света такъв, какъвто го знаем, ще дойде, когато Китай се капсулират. А те имат всички основания и възможности да го направят, ако вирусопотокът потече обратно към тях.

8

Анонимен

преди 4 години

Пак навреме са я затворили, току-виж я бяха затворили след 5 години...

7

българия

преди 4 години

До и ние такаНямаме граница с Италия! Какво да затворим?

6

експерт

преди 4 години

до 3. Ако затворят границите това води до загуби за индустрията, търговията. На всяка държава. Единствено островните /ЮК, австралия / и подобни могат да се оправят самостоятелно. Щатите не са застраховани от фалит.

5

и ние така

преди 4 години

И Австрия, и Словения затвориха границите си за Италия, което тпябва да направи и България! Какво чакат управниците? У нас да стане като в Италия /като хвърлиш камък и да улучваш заразен/, за да забранят ходенето от и до Италия, Иран, Китай, Южна Корея?

4

Анонимен

преди 4 години

Умно решение-не се пречи на търговията,но се ограничават безсмислените пътувания и разнасянето на заразата.Стоките пак ще преминават,но екскурзиантите ще бъдат спирани.Това обаче трябваше да стане преди месец и половина.Сега е късно.Но все пак по добре късно отколкото никога.

3

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Преди един ден точно това казах - границите ще се затворят. Прибавете евтиният петрол, наплива от чаршафи и кажете сбогом на ЕС. Едва ли е случайност излизането на англетата от ЕС, началото на истерията "коронавирус", активизирането на мигрантският поток и отказа на Русия да намалява добива си на петрол по искане на подопечните на САЩ и Англия, ОПЕК. Краят на Запада и началото на истинската криза ще дойде когато САЩ се капсулират и затворят границите си.

2

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Общества където няма...лична дисциплина,са подвластни на всякакви вируси и...зарази.Цяло чудо е за...сега,че ние се...държим.Изводът е,че въпреки наложената герберо...калинкова анархия,не всичко е загубено.

1

Анонимен

преди 4 години

Естествено, че ще ги затвори. Там хората имат глави с които мислят, а не като тука кухоглавите, които не знаят какво да правят.