42

Анонимен

преди 4 години

Дебелата торба с гомна досега едно адекватно решение не е взел. Освен че щял да вади спирт от държавния резерв ..... По просто същество от тоя няма на планетата Земя.

41

Мръсното Майче

преди 4 години

Как незнайни герои бре - нали другаря Тодор Живков лично беше оглавил акцията по спасяването на българските еврей и лично разбиваше вагоните и ги освобождаваше от плен? Истински Мойсей дето ги беше освободил от египетски плен.Даже и филм бяха направили за това блюдолизците му.

40

Ватман

преди 4 години

До гостНе човек, геноцидът беше от 1944 до идването на Бойко. Тогава беше най-големият геноцид. От семейства с по 7-8 деца, комунистите направиха шаблончета с 2 деца, както в китай. Това е най-големия геноцид, от който още не можем да се съвземем!

39

гост

преди 4 години

премиера не провежда БГ политика, А Геноцид над всички нас

38

До 30 и 37

преди 4 години

Ние вече плащаме!

37

справедлив

преди 4 години

Като се сетя за евреите и веднага ми се явява физиономията на онази продажна гад Паси.Честно казано не мисля че на някой българин ще му е жал за дъртия предател и краварски слуга дедо Соломон.

36

Анонимен

преди 4 години

Вече отдавна не е смешно а досадно!

35

Анонимен

преди 4 години

Боко Тиквата върна комунизма в най-уродливата му форма.Наистина за него сме само "лош матрял".

34

Офф ,да се омита

преди 4 години

Лойко Подрисов е срам за БГ.В Гърция си правят майтап с нашия мушморок и келявата му политическа партия ГЕП.А цяла Европа ни се чуди на търпението и безразличието с които търпим вече 10 години този пожарникар.

33

Анонимен

преди 4 години

Бате Гойко знае, че човешките права най-добре се пазят с бухалка.

32

Анонимен

преди 4 години

До До 17 И двамата са тука и Елцин и Путин. Казват, че цв. цв. прави вече партия - той е елцин. Българския Путин вече ни е президент и е достоен държавник - генерал Румен Радев!

31

Анонимен

преди 4 години

Защо в Израел няма човешки права ?

30

Анонимен

преди 4 години

Барба Ганьос пак дрънка безсмислиците си

29

Анонимен

преди 4 години

България винаги е била бедна и изостанала страна спрямо Запада смотаняко

28

Анонимен

преди 4 години

Айде,айде престъпниците са пълни с права а жертвите ?

27

10.03.2020

преди 4 години

Лошото е че няма кой да спаси българите агонизиращи от 1989 година насам!Дреме ми за евреите!Такива са били времената!Сега сме 2020 година на картата сме в Европа а по бедност и мизерия сме страна от третия свят!

26

Анонимен

преди 4 години

Браво Бойко, покажи им на червените ***, наследниците на Г.Димитров предал 2 мил българи на Югославия какво е морал

25

true

преди 4 години

никой в света не е оценил че сме спасили всичките евреи в държавата си, израел се скъсаха да дават разни признания на хиляди дето били уж ятаци,постоянно се пише за тях, а на нас благодарение на този престъпник ни лепнаха че сме виновни и за чужди граждани, и така го учат по целия свят в училище щото наложиха това да се изучава в училищата.В университете плащат на отделите да разработват тези теми, да пишат статии книги.Всичко се преработва само да се добави че БГ е виновна за 11000 чужди граждани.С *** управници и *** матр'ял това получавате.

24

Уонко Нормалният

преди 4 години

Важното е Геноцида и Кражба лъка да си вървят, както си му е нормата! Иначе Банкя нямаше да е Бацелона. Капиш?

23

Няма такава Държава

преди 4 години

Ни сме скапан народ. Народ без морал, без обич към Родината и уважение към сънародниците! Как не се намери един ама само един единствен човек с позиция и един път да каже на тая Тиква, че говори глупости безкрай.И, че не е редно. Всички гледат в канчето докато Родината умира. Що за народ възпитава такива хора. Хора като нас. Ако не съм Аз ще е Пешо.