15

Питър

преди 4 години

До ХемусХекторе, ти кат си много умен, какво точно правиш по-различно от шунките, дето се панират? Хубаво, не те преброиха за ***, а след това? Ще станеш по-красив, по-богат, по-известен? Много ми е интересно вие, неманипулираните, шампанско ли почвате да пикаете изведнъж? Осветли ни, с какво твоя живот се различава от живота на глупавата тълпа? Гледам същите сайтове посещаваш, същите глупости коментираш? Кажи, наистина ми е интересно, какво те кара да си мислиш, че си различен???

14

Анонимен

преди 4 години

По добре да пукнеш от корона вирус отколкото от сифилис .

13

Анонимен

преди 4 години

По полов път предава ли се тоя вирус?

12

Анонимен

преди 4 години

Костов е виновен.

11

Анонимен

преди 4 години

до 10 3000 от грип италианци починали? Тази година? Аз що си мисля, че бяха 10 000? Та ебаввв смешника!

10

Хемус

преди 4 години

Стига бе!Обикновен сезонен грип и ви манипулират отвсякъде!От доста време се говори,че се задава икономическа и финансова криза и целта е постигната!Преброяването на глупаците тече с пълна сила!Прав е Георги Ифандиев,като казв,че сте спрели да мислите и в главата ви само манджа и риалита

9

ДртПрч

преди 4 години

До 8А какво да кажа на трите хиляди италианци, починали от грип тази зима?

8

ДртПрч

преди 4 години

Да беше ебола, да се притесни човек! - дрискаш кръв и 60% смъртност в мъки и мизерия.Коронавирус - с грипоподобно протичане, 2,5% смъртност (почти колкото обикновен грип) и то предимно от по-увредените представители на третата възраст.Беше достатъчно обаче медиите да подхванат истерията и... Стана тя, каквато стана! Пълна лудница.

7

Анонимен

преди 4 години

до 7 Върви го кажи това на роднините на 500 умрели италианци от тоя вирус и да видиш колко са лесни за манипулация ....ако останеш жив след това де.

6

ДртПрч

преди 4 години

Много бързо се отказвате от начина си на живот и то заради някакъв с нищо невпечатляващ вирус. Достатъчно беше медиите да ви кажат, че е опасен. Тях пък ги обработи китайското правителство.В крайна сметка в момента целият свят играе по свирката на Си Дзин Пин. Колко лесни са хората за манипулация!Лъжат се като дечица.

5

Бай Пешо

преди 4 години

Честито на печелившите!

4

Грешиш

преди 4 години

Ще сме група от 10 човека, а ти си стой вкъщи и си сложи маската и ръкавиците.

3

Анонимен

преди 4 години

до 3 Скот, теб като те видят колко си убит, няма никой да седне на масата ти. Затова и няма нужда да се притесняваш- няма се заразиш от никой понеже ще си сам на нея.

2

Друг път

преди 4 години

Аз пък още утре ще излезна да пия биричка в някоя кръчма, по възможност с най-много хора.

1

Анонимен

преди 4 години

За Бога хора, пазете се и избягвайте излишни събития от всякакъв характер. Храната и водата, у дома, зимнината, минимум контакт и толкова. Друг начин да се предпазим няма. Особено хората с хронични проблеми. И лична хигиена на максимум.