31

Хм

преди 4 години

Педофилите в Германия потриват ръце в очакване!Ще дойдат САМО деца!Безпомощни.Стресирани.А защо не и родителите им!?Проблемът с педофилите в Германия е огромен.Постоянно слушаме от медиите за нови и нови случаи.Та...аз не вярвам на благородните уж подбуди да се спасят децата.

30

Анонимен

преди 4 години

Бъдете състрадателни. Утре може и на вас.

29

Трактора

преди 4 години

Брадясали малки деца, предимно момиченца, които изнасилват жени по немските улици и паркове. Нека, да си ги взимат и да си ги дъундуркат

28

Анонимен

преди 4 години

Брадясали деца на възраст 25 до 45 години.

27

Леле

преди 4 години

* твърди, че бяга ит лоши хора - извинете ме за правописа, пиша от телефона си

26

Леле

преди 4 години

Хехе досега гледах интервюта с деца от тези в туитър. Сигурно мъките са ги състарили, защото видимо са над 30-35 годишна възраст тези момченца, но всичко е точно , както се пееше :) а един от тях беше супер- човека говори английски с индийски акцент, обаче казва, че бяга от Лили хира в Афганистан. :) ля ля , да си ги взимат немците, малко са *** силените немски момичета сигурно (тук се шляпвам по челото и повдигам рамене ).

25

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах ..как под 14 г.без придружител ,интересно или тия где хвърляха камъни ))

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Мисля че предложението е балансирано."Точно това е проблема. Не мислите. Затова напълнихте Германия с "бежанци", а следващите поколения ще ви кълнат.

23

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА 17Ха-Хахо, по-полека с фалшивите новини, съвсем си сдал багажа!С тия копейки откъде имаш пари за бело?

22

Анонимен

преди 4 години

Няколко стотин не са 100, а няколко пъти повече.После става въпрос за бежанци, а не за мигранати, т. е. На 10к на границата има около максимално 2к бежанци, и Германия предлага прием на 1/10 от тях.Мисля, че е предложението е балансирано.

21

Анонимен

преди 4 години

Егати глyпавата нация са това швaбите.

20

Само питам

преди 4 години

А, тези деца на 14-15 години с децата си ли да идват?

19

Анонимен

преди 4 години

Казах ви че рано или късно Германия пак ще изпищи че не й достига работна ръка и ще поиска да се отворят границите за мигрантите. Децата ще ги вземе, ще ги обучи и ще ги вкара в коловоза да й помпат икономиката. Утре като евроскептиците и крайно десните паднат от власт, а националистическите чувства бъдат приспани със сладки приказки за свобода и либерализъм и човешки права, немците отново ще отворят границите. В момента има пауза докато секне недоволството.

18

Анонимен

преди 4 години

Е как само 100 ве? Да ги вземат всичките, Германистаня има нужда.

17

Анонимен

преди 4 години

Това се казва безсърдечни хора. Искат да вземат децата без родители а питали ли сте децат дали са съгласни! ДЕЦАТА ТРЯБВА ДОЙДАТ С РОДИТЕЛИТЕ СИ!

16

гост

преди 4 години

БГ-exit,СЕГА И ВЕДНАГА.съд за 10 годишното управление

15

пецата

преди 4 години

По коментарите съдя колко е оскотял народа, децата какво са виновни че са заведени на границата , вие изобщо знаете ли какво е да помогнеш или тази дума е чужда за вас , дано някой ден да не ви се наложи да искате помощ и да ви подминават , пу мама ви д.о.л.н.а , най дол.ното племе е нашетоДаже хищниците в природата понякога "осиновяват" други видове, колко истории за съвременни маугли има , абе кофти народ , заслужаваме си съдбата

14

Анонимен

преди 4 години

Кога ще си направим източноевропейски съюз от нормални държави,че ми писна от западноевропейска толерантност!Колко ли педофили в Лондон,Берлин,Стокхолм и Осло сега потриват радостно ръчички?

13

Нина

преди 4 години

Те си ги поканиха ,да си ги вземат .

12

Шоп

преди 4 години

Какви деца, тези на по 17 години ли?