72

Анонимен

преди 4 години

Франция има най-силната армия в ЕС и пета в света и третия най-голям ядрен арсенал и може да размаже Турция при евентуална война.

71

Хасан от Разград

преди 4 години

Вие българите големи умници сте бре.... От къде на къде Ердоган ги пуска? Те са тръгнали от Афганистан към Европа.

70

Анонимен

преди 4 години

турция ще й затворят устата и границата с един... няколко пъти.На чобанина скоро ще му изстине стола.

69

Dido

преди 4 години

За три седмици и спрете тировете и поръчките и ще се молят да приемат и мигрантите които са в Европа от предния наплив! Така и така потреблението пада заради мерките по корона вируса. Сега е времето да се покаже на султанчето, че който плаща поръчва музиката!!!

68

Хм

преди 4 години

Не можем да се сърдим,че Ердоги отваря границите на Турция за мигрантите-пази си интереса!Обаче трябва да негодуваме срещу брюкселските ***,които НЕ затварят европейските граници!И съсипват европейския интерес.

67

Анонимен

преди 4 години

Европейците са абсолютни ***. Досега Сирия трябваше да е европейски протекторат, а руските бази - изринати в морето. Вместо това те се съобразяват с един кьосав 67-годишен ленинградски *** рас.

66

Сата НАТО

преди 4 години

Турците се скъсаха, но не могат да напреднат и 1 метър там. Вярно е, че Русия подкрепа Асад военно, но Сирийската армия се бие сама ------Ти въобще чуваш ли се какво пишеш?Руснаците не стига че подпомагат военно Асад, но и нарочно се пречкат по бойното поле, така че турците да не могат да действат свободно. Ако Турция реши да влезе сериозно във война, ще измете всичко за три дни -и сирийци, и руснаци.

65

Мюмюн

преди 4 години

Нормално е Реджепа да има такова поведение.Като малък всеки ден ходил на конският пазар и видял как става пазарлъка с конете и каруците! Търговец е.Там дипломацията не върви!

64

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 74Еврогейове, сър.

63

Анонимен

преди 4 години

По повод колко силна била армията на Турция, хвърлете един поглед към Идлиб. Турците се скъсаха, но не могат да напреднат и 1 метър там. Вярно е, че Русия подкрепа Асад военно, но Сирийската армия се бие сама и разказва играта на турците.

62

11

преди 4 години

Ердоган и Бойко още не са разбрали , че така по балкански политика не се прави "Дайте да се спазарим !". Турчина е много елементарен като нашия и стреля в много посоки , които дори китайците и Русия не си позволяват .Казано му бе категорично и ясно в прав текст "Затвори границата и ще преговаряме за пари за вас и Гърция !"Той иска много неща накуп и то в ситуация на пандемия и икономически спад в Европа !?Е , няма дастане !

61

Анонимен

преди 4 години

Брей, значи ЕС е поел хиляда задължения, едва ли не да позлати Турция. А единственото което Ердоган предлага е да спира мигрантите...?! Що за споразумения?

60

Satira

преди 4 години

Аа дано вече да се изпокарат тотално с Турците. Ние в България, и на Балканите може само да "намажем" от обстановката, и да заемем мястото на Турция като партньор и ЕС. Да развием целия регион от този евентуален разрив във взаимоотношенията между САЩ и ЕС от една страна и Турция от друга.

59

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименИзточна Европа беше НА СИЛА "обезгащена"!!..-Точно от натовските стратези и мераци!За да могат единствено те-щатите,да контролират нещата..Па и друго:-И да остане нато,АКО Туркието нападне някоя страна от "Възточна Европа",познай чия страна ще вземе натото!Пробвай до три пъти!Ще ти подскажа:-а.:-На страната на Турция,-б. :-На страната на Турция, и-в. :-На страната на Турция..?Туркието е "бурето с барут",чиито фитил е в ръцете на ония отвъд Океана.Въпреки ПРИВИДНИТЕ "дразги"!

58

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТурция има ракети, има дронове, има самолети, има подводници, строи даже самолетоносачи и пето поколение изтребители. Има руски системи s-400. И най-важното е, че Турция постоянно воюва или с кюрдите или в сирия. Тоест говорим за една обучена и тренирана армия в реални сражения. Кога последно гръцката армия е участвала в реални сражения? Германия няма армия, те дори нямат достатъчно оръжия и използват пластмасови детски играчки на тренировки. Само Франция има що-годе.

57

Анонимен

преди 4 години

Тъй де..,ако паднат визите!Към 4 милиона нашественици от къде ли небай Ердо ще нарита към ЕС и 20-25 милиона неудобнитурци и всички кюрди до 1.

56

100%TURK

преди 4 години

Само така Реис....!

55

хммм

преди 4 години

На този просяк му спряха кранчето и започна с номера. Нека продължава да видим какво ще остане ако започнат в Европа да спират вноса на стоки и запозначт да им налагат санкции, те не са Русия, бат ви Ерго е много надценен. Първо се скара с американците и Русия сега и с ЕС. Взел се е за голяма работа но е обикновен балон, Турция не произвежда, няма истински фабрики, няма и ресурси с които да устои на подобни конфронтации. Ако се докаже като опасна зона и туризма също секне ще му бият шута.

54

ПроСоТо

преди 4 години

До АнонименЕ,"обсъждането" на армиите беше хипотетично,само защото един долу спомена темата....Иначе:-..Не ти е известна май историята с Давид и Голиат?Армията на Туркието винаги е била многобройна!..Но ШЕПА ДОБРОВОЛЦИ я спряха на Шипка преди време!..При това "С камъне и дърве"!..така че ЧИСЛЕНОСТТА и въоръжението не е критерий!..Но,да не говорим за война!..-Да се върнем на САНКЦИИТЕ!

53

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАбе ти не разбираш ли,че вече няма никакво значение колко души войска имаш?Не е важен броя на армията вече,тези години отдавна отминаха,войните вече не се водят с пушки,както някой ти каза долу!