75

Е И КАКВО

преди 4 години

КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ВМЕСТО 3000 ДУШИ УМРАТ ОТ ВИРУС 300 000 ?ГОЛЯМА РАБОТА !ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА УМРЯХА 50 000 000 ДУШИ И НИЩОПРЕСТАНЕТЕ С ИСТЕРИЯТА ВИРУСЪТ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА - ВСЕКИ ЩЕ СИ ПОЛУЧИ КАКТО МУ Е БИЛО "ПИСАНО"ХОРАТА СА ПРОДУКТ С ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА: " РОДИЛ СЕ ЖИВЯЛ - УМРЯЛ "ДО СЕГА НЯМА СЛУЧАЙ НА "РЕЦИЛИРАН "КУРАЖ

74

пияница мистик

преди 4 години

Всички спортни зали да ги правят полеви болници, както и всяко едно закрито голямо помещение, защо не и МОЛ-овете? В такива ситуации държавата има сила да се намеси, нищо че са частни структури. Военни и полиция да следят за карантината дали се нарушава и затвор, като в Италия за нарушителите. Под домашна карантина само леките случаи. И накрая ако ти има нещо друго - я сърце, бъбречна криза, апандисит, инсулт или инфаркт - гориш. Кой ще ти обърне внимание. При пандемия ще гледаме Апокалиспсис

73

Тутмаков

преди 4 години

55 "До NЕW" го е написал много правилно. Необходима е тотална мобилизация на всички здравни работници - лекари, сестри, санитари, вкл. пенсионери - медици и студенти от горните курсове. Пълна изолация и строга карантина, точно както направиха китайците. Необходима е широкомащабна организация, обхаващаща цялото население - спиране на безцелните пътувания - пътищата са буквално задръстени, продължават скупчванията на огромни маси хора в тесни пространства - моловете са пълни с безделници...

72

Анонимен

преди 4 години

"Плюенето всеки го може, включително форумните лузери. Ако някой има нещо полезно да предложи - това се цени."- Не съм сигурен, ами, обеззаразявайте с хлорна вар!

71

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с борсите? Паднаха ли наполовина вече или още са затворени?

70

Анонимен

преди 4 години

Плюенето всеки го може, включително форумните лузери.Ако някой има нещо полезно да предложи - това се цени.

69

Анонимен

преди 4 години

До SSне разбрах предлагаш ли нещо или както винаги само плюеш?Плюещи има достатъчно.Предложи нещо.

68

Анонимен

преди 4 години

Евала на момчето, направило си труда да обобщи тази информация.Повечето днешни "журналисти" дори това не могат.

67

Анонимен

преди 4 години

Управляват ни киборги. Това не са хора - калкулатори са, сметачни машини. Лошото е, че ще ги обгрижват с нашите пари, а плебсът ще мре по улиците!Заради бизнеса няма нормални мерки за защита на обществото! Заради пари! Българоубийци!

66

ответен удар

преди 4 години

И що пищите толкова - нали се казва М-во на ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО......ето ви par exelans смисъла на тия думички!!!!! Щото стигнем ли до БОЛЕСТИ ЛЕЧЕНИЕ..........jedem das seine ,meine dammen und herren !!!!!!!!!!!

65

Ванката

преди 4 години

До conservator"За България данните са непълни - 7 000 000 хора по 1 процент са 70 000 човека, а не 14 000 човека....."- - - - -Верни са им сметките. От заразеният 1%, само 20% имат нужда от хоспитализация. Т.е. 20% от 70хил. е 14 000.

64

Щерю

преди 4 години

Без събирания за футбол, на кръчма и с жени сме обречени...

63

Анонимен

преди 4 години

До SSТака е, много си прав, един вирус ще предизвика всеобща световна война.Ама и друготот го има, много игри играете и само зомбита ви се привиждат

62

Ташко Ерменко@

преди 4 години

Коментара ми?Пожалуйста.

61

Анонимен

преди 4 години

Скъпи сънародници, предлагам всички да се успокоим, да започнем здравословни упражнения, да се храним достатъчно диетично и да наблегнем на духовното развитие.Спрете новините (задължително), смейте се със семейства и приятели. Всички сме поели по неизбежният път, но така е от както света е жив.

60

АНТИ

преди 4 години

До SSУбийствено точен коментар.

59

Анонимен

преди 4 години

С други думи стигаме до думите на Остап Бендер "спасяването на давещите се е дело на самите давещи" който оцелее, оцелее иначе имаме здравеопазване ха-ха.

58

Анонимен

преди 4 години

Щом отново разрешават отварянето на театрите и кината, предлагам всичките от жълтите павета да вземат да отидат на кино и в буквалния и преносния смисъл. Нали коронавируса е безобиден, кара се по леко от грип, а също така не им трябват и маски, защото те не пазят. Пожелавам им приятно гледане на с елементи на трилър "Коранавируса е вече в България"!

57

Solar Power

преди 4 години

До 49: Защото Амон Ра го боли фара за Княжеството :) Много отдавна от може би 100 години всички кинти отиват за Сопия или за Румелия......

56

Анонимен

преди 4 години

Хубавото е че корона вируса не подбира кой какъв е, дали е депутат, министър или чистач. Дано се чукнат по-главите тези горе и да започнат да мислят за всички, а не за себе си. Колкото и да крадат има ситуации в които това не им върши работа, има и приказка ковчега няма джобове.