9

Обективен

преди 4 години

Каунчо наистина те хванал грипа . Баце е на власт от 2009г /с малко прекъсване/ Колко тръби подмени в Перник. и къде отидоха милионите от клипчето с лИЛЕТО Сигурно са захранили нещо в Барселона .

8

Я па ти..

преди 4 години

До Няма такава държава 4 Ами изкопай го ти по бързо този канал , кво чакаш. Докажи че си по способен от Борисов.Умник от БСП.

7

Каун Грипенов

преди 4 години

Чета и не вярвам на "ушите" си. Наглостта на червените *** няма граница. Възхищават се на Китай,били построили за два дни болница, но пък хотел с болни от коронавирус рухна и ги погреба. Нинова беше зам.министър в едно правителство.Смениха ли една тръба в Перник?И защо беше уволнена като такава. А сега я слагате начело на държавата.Срам ме е да ви чета политическо късогледите ви "умозаключения".

6

ПорЦелан

преди 4 години

Никой не знае какви загубите във водопровода. Няма уред с който да бъдат измерени. Писали са ги така че да им излезе сметката.

5

Анонимен

преди 4 години

Те да бяха посменили малко водопроводите в Перник ли... Там се губи голяма част от водата. Ако нямаше такива колосални загуби по водопреносната мрежа, до този проблем можеше и дори да не се стигне.

4

Няма такава държава

преди 4 години

Ясно беше че Тиквун Пожарникарски ще лъже докато язовира прелее.Първо тръбите пристигали чак от Испания/явно от там по-лесно се крадат комисионни ,може би са барселонски???/ , после някакви клапани чакали по границата заради коронавируса???.Ясно е че простаците от ГЕП не стават и за ч.еп за зеле.В Китай вдигнаха болница за 8 дни.У нас Бибитко не може да изкопа обикновен канал от 13 км за 3 месеца.

3

Дачо

преди 4 години

Те докато поставят тръбите..язовира ще прелее...още едни добре усвоени пари

2

сигурно

преди 4 години

Боко е заповядал на ония -там горе ,да напълни язовира !

1

селтак

преди 4 години

Сега по този случай , си наливам още една ракия !!