17

Гошо

преди 4 години

Прочетете в днешния брой на botevgrad, публикация "Няма наличие на бактерии в питейната вода на Ботевград" опровержението на директора на РЗИ-София област д-р Александър Златанов на публикуваните от директора на ТМЕ Ив.Николов данни за наличие на бактерии Ешерихия коли и на голям брой бактерии (34 бр) ентерококи. Физкултурникът е спуснат за директор на ТМЕ от ГЕРБ, а срещу власт се не рита. PS Ботевградчани не са пили чиста вода от сондажите - тя се използваше от промишлените предприятия.

16

Поручик Балканец

преди 4 години

Прислугата на Валентин Златев пуска платени пасквили, понеже не му дават вода за частния ВЕЦ. Абе Златев, ние пречиствателната ще оправим. Ти виж правчанската, че й направихте Акт 16, а тя не може да работи.

15

към к.15

преди 4 години

Извинете: до преди 30, по-точно 29 години.

14

БиБи - продължение

преди 4 години

До преди 40 години в Ботевград функционираше СО "Микроелектроника". Ако не се лъжа, в нея нямаше шефове завършили фикултура,нито в техникума, в който се обучаваха техници за нуждите на микроелектрониката, имаха физкултурник за директор. Това между другото, но за нуждите на обединението водата се пречистваше от минерални примеси до спец.съпротивление > 10 МGohm.cm.Това означава следи от минерални соли и никакви органични частици и замърсявания. Само че не можеше да се пие. Вкусът й беше блудкав.

13

БиБи - продължение

преди 4 години

Голяма част от водата на язовира , доколкото си спомням, преминава през баритни мини. Николов да прочете какво представлява BaSO4 и обикновено какви минерали съпровожда. Да направи справка и за нейния минерален състав и свойствата й, както и за наличието на много фини дисперсни частици и как те се отстраняват. Искам да кажа на този любител на дълбока очистка на природна вода, че в Бостън водата се пречиства дълбоко и тя има всички необходими параметри за ЧИСТА вода . Само че не става за пиене.

12

БиБи

преди 4 години

Не е приятно физкултурник първо да бъде директор на доскоро ползващ се с добра репутация техникум ТМЕ, второ- да се прави на специалист по качество на водата. Водата в язовир "Бебреш" много трудно би могла да стане по параметри годна за пиене и дори да стане такава тя няма да има този вкус, който я прави "пивка" - солите, които се съдържат в нея, нямат нужното съотношение, което да удовлетвори вкуса на хората. Николов да се научи да различава условно чиста вода от такава, подходяща за пиене.

11

Възмутен

преди 4 години

Имаше един кмет на Ботевград, който изкара три мандата, а преди това беше шеф на ВиК. Той какво направи по въпроса за водата за 15 години?!

10

Баровеца-СФ

преди 4 години

А ВИК ни вдигат цените :(

9

Бобо

преди 4 години

Много пара се открадна в Ботевград.

8

и при нас

преди 4 години

Във Шумен също.Един гражданин даже успя да осъди ВиК....Роботът на мои познати покава, че във водата има опасна бактерия за човешкия организъм и не я препоръчва дори за къпане. Да не говорим, че си къпят кравите в язовира.

7

Анонимен

преди 4 години

И в Дупница

6

Халиф Мезути

преди 4 години

Простете безочливото ми невежестео, но какво е "подводно езеро"?

5

Анонимен

преди 4 години

В Тикволандия е така, важното е че сме стабилни и всичко е наред...

4

Анонимен

преди 4 години

Нали имат банани и тоалетна хартия ?

3

Анонимен

преди 4 години

Семейство на Нафтата няма никаква вина за това, както и въобще. Затова ли е търсил главния прокурор

2

Анонимен

преди 4 години

Ай ай Гавалюгов мирише ми на командировка до централния софийски затвор

1

ботевсело

преди 4 години

колкото пъти пийна от чешмата, толкова пъти съм с диария до няколко часа