11

Joko

преди 4 години

Няма нужда да го съдят.Такива от дисциплина и съдене не разбират. Направо да му ударят 100 тояги на голо на мегдана.

10

Ъхъ...

преди 4 години

Ако въобще стигне до съда, предвид чистото му съдебно минало и поради това, че се разкайва, ще му бъдат присъдени една година условно с двегодишен изпитателен срок!!!И после пак...

9

Перничанин

преди 4 години

Добре че не е убил невинни хора . Слава на Бог

8

професор тюхчеф

преди 4 години

Много ме кефят пророческите ви коментари. Щот вие всички сте били света вода ненапита и сега сте по-по-най...

7

п.р.

преди 4 години

"Поздравления" за родителите на този младеж. Възпитават го подобаващо. Сигурен съм, че има и други проявления. Сега е непълнолетен престъпник, но утре-голям престъпник. И ние ще го храним в затвора. Дано поне не убие някой невинен човек.

6

Хана Монтана

преди 4 години

След две години ще вземе и книжка, не стройте къщи на пътя.

5

Елемаг

преди 4 години

Когато не си пуснал ФАРОВЕТЕ и не си вписал в талона АГУ-то на автомобила,така става.Какво стана с акците на мръсните коли по София?На бай Пешо върнахте ли Голфа,дето замърсяваше цялата Столица?

4

Анонимен

преди 4 години

Жалко че е оцелял,пак ще го направи!И следващият път ще има загинали!

3

С.ешек сики

преди 4 години

Сега се учи момчето,ще прокпса ако види 20!!!

2

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2 -В събота с един приятел бяхме до автокъщите на входа на Сливен - шосето за гр.Бургас. По пътя мина "Голф 3" със скорост от 150-200 километра в час. Колата буквално подскачаше и изглеждаше така, сякаш всеки момент ще изгуби баланс и ще изхвърчи нанякъде. За водачът догатките ни бяха, че е бил солидно надрусан, нормален човек има някакъв инстинкт за самосъхранение.

1

Анонимен

преди 4 години

Преди година ползвах пътя между Криводол и Бойчиновци, и към Оряхово. Малки *** младежи карат като обезумели. Сечат завой и то без видимост. И явно без книжки, а май и под влияние на "стимуланти".