62

Mafiata

преди 4 години

Това са пълни глупости!

61

Аз

преди 4 години

А тези, които ходят на работа, те не са ли под карантина? То двамат, трима от семейството в къщи, а един ходи на работа и всичко е наред, карантината се спазва и няма опасност от зараза. Що за глупост е това?

60

-

преди 4 години

Стига писахтеглупости, мерките бяха за районите под карантина, т.е за напускане на цялата област, а не просто да излезнат от вкъщи

59

19 cm

преди 4 години

Смятай колко са зле дето И английски не знаят.Ми то има Гугъл Траслеит.Четете СНН, не днес.бг

58

ПроСоТо

преди 4 години

абе жабарска му работа..Колко е верно това и колко не е,нема значение.Важното е,че тия ни са посмяли да приемат методите на БАБХ..А ОСНОВНИЯ принцип ,действащ в БАБХ, е:-"Три случая на зараза-триста хиляди ефтанизирани!"....Чиста работа,действа безотказно..

57

Щерю

преди 4 години

Отиваш да си хвърлиш *** и бам - направо в затвора...

56

Дончо

преди 4 години

И чумата е привнесена от Италиянците!

55

Абе защо лъжете

преди 4 години

Жителите не могат да се придвижват между градовете без обоснована причина, никой не е затворен вкъщи. Създавате паника чрез дезинформация. Болните под карантина са в болници, в краен случай вкъщи, ако са по-леки случаи. И транспорта не е спрян, моля ви се, четете поне CNN.

54

Българин

преди 4 години

Болестта идва от Италия защото са морално мръсен,нечист народ! А вие още се ухвърляйте по упадъчната им "култура"

53

Ъъъъъ...

преди 4 години

...от вкъщи...?!?!?!

52

Атила

преди 4 години

Пичове до сега се возих с колелото да го духат жабарите! Двама карабинери се опитаха да ме спрът показах им един хубав български среден пръст след което направих едно хубаво адреналинно бягане през хубавите акациеви и бъзови северно милански горички,след което си закупих обилно количество марихуана от абдул! Смърт за глобалния елит!

51

Атила

преди 4 години

Пичове до сега се возих с колелото да го духат жабарите! Двама карабинери се опитаха да ме спорът показах им един хубав български среден пръст след което направих едно хубаво адреналинно бягане през хубавите акациеви и бъзови северно милански горички,след което си закупих обилно количество марихуана от абдул! Смърт за глобалния елит!

50

Анонимен

преди 4 години

Не рабрах, до 3 април или и 3 април включително?

49

Анонимен

преди 4 години

И аз мисля че върви селективно лечение - тъй като няма достатъчно апарати за командно дишане, се избират винаги по-младите. Затова и смъртността над 80 е толкова голяма. Тъжно е, но ако имаш ограничени ресурси се налага да избираш. Това е именно причината да се опитва да се избегне епидемията - за да не се стига до правенето на този избор

48

Delyan

преди 4 години

Апарати не крият но си го казаха лекарите че не достигат и избират ако има 20 годишен и 80 пускат на младият и старият си заминава

47

знаем

преди 4 години

Опаа ко стана ве нале им се нарушаваха нещо си правата за предвижване и нямали право да ги задържат?1 аре тук умните и раставите да поквичат що тъй в Италия.

46

Bg man

преди 4 години

Няма и да се уудя, ако нарочно крият кислородните апарати, да си спестят от пенсии, че има много дълголетници там

45

Анонимен

преди 4 години

А как се организира изхранването на тези хора? До първи април са три седмици.

44

Анонимен

преди 4 години

Сороосоидите да организират протести, за да подкрепят правото на хората да се заразят с коронавирус, което италианските власти им отнемат.

43

Анонимен

преди 4 години

До Т.ШакМда, а такава липсва в страни с население, което още използва малкото си гръбначен мозък за да мисли като българина и не може да разбере сериозността.